Mihribanmuharrem Kizlar 6.haftamda ve şuan 9.haftamdaym kanamam oldu sanırım yerleşme kanaması bunun cinsiyetle alakası varmı
Burcu81- Mihribanmuharrem yerleşme kanaması bu haftalarda olmaz diye biliyorum canım sen bence hastaneye git hemen Allah korusun bi sıkıntı olmasın progestan yaparlar yüksek ihtimalle
Esseraa22 @Mihribanmuharrem yerleşme kanaması değildir o benimde 9 haftada kanamam oldu yattım progestan kullandım düşük tehlikem vardı yerleşme kanaması için ileri bir hafta 9.hafta bir muayene olun doktor ilaç falan verir
Mihribanmuharrem Esseraa22 doktorumla konuştum progestan iç dedi pazartesi gel bakalm dedi dua edin kızlar
Mihribanmuharrem mm_m954 bi kez geldi kahverengi başkada gelmedi bende gitmedim doktora inşllah sıkıntı çıkmaz
Esseraa22 @Mihribanmuharrem inşallah sıkıntı olmaz ilaçlarınızı kullanın bide yatın iş güç hicbirsey yapmayın sakın dinlenin dua ederiz sağlıkla devam eder hamileliğin sıkıntısız bir sekilde
mm_m954 Mihribanmuharrem canm kontrol gerek bende 9 haftada kanama yaşadım once leke ama tam hastaniyede vardığımda regl gibi belki daha fazla kanamam oldu buna rağmen düşük riski vardı ama doğurdum az da olsa doktora görün canm kontrol amaçlı lekelenme bile telikeli olabilir
Mihribanmuharrem mm_m954 Tm canım Bnm gidicem .bu arada leke geldikten ne kadar sonra hastaneye gittin kanaman geldi