Elwing6 10.haftada 1.8 ,11.haftada bakalim ense kalinligini o zaman konusalim dedi doktorum.bir problem mi var ? Kalp atisini gorduk ama dinletmedi surekli dinletmekte sıkıntılı olabiliyo dedi..uzun uzunda inceledi icime kurt dustu?
Seyyyma7 Elwing6 Canım ense kalınlığı için 10.hafta çok erken 11 haftandan itibaren bakması gerek. Uzun uzun bakmasının nedeni emin olması içindir benim bebeğimi ölçerken de uzun uzun baktı bu herkes için öyle sıkma canını
Seyyyma7 Elwing6 pozisyonun düzgün olmasını bekliyor doktorlar o yüzden uzun bakmıştır yani stres yapma 🤗
AzraCaglar Elwing6 Cqnım benim ilk oğlumdada 10. Haftada aynı şeyi söylemişti doktor. Bende çok stres oldum o zaman ama en net 11-12. Haftalarda anlaşılır. Canını sıkma. Bende 12. Haftada tekrar baktı normal boyutuna gelmişti😊
Gizem_miros Elwing6 13 haftada bakti 0.11 cikti senin 10 hafta erken bakmis ona ragmen 1. 8 cikmis yanlislik olmasin cnm
Elwing6 Seyyyma7 ben acaba 11. 12.haftada daha ilerleyecek mi diye dusundum 3 ve uzeri tehlike benim suan 2 ye yakin..
gamze2208 AzraCaglar vajinal bakilmasi bebegin kesesine zarar verip dusuk olmasini kanama olmasini sebep olurmus netten okumustum bendede bakilmak istendi devlet hastanesinde ben ozelde yaptirdim
gamze2208 Elwing6 bende gecen hafta yaptirdim bugun ikili tarama sonucumu aldim 2mm cikti doktorum 3mm kadar riks tasimaz siniri 3mm dedi
Elwing6 gamze2208 benimde 2hafta sonra 2 2.5 cikabilir tahminen..gelisecek cunku ..cok gerildim ya inanilmaz uzuldum
Byby99 Elwing6 bana da ense kalınlığı var dediler ama sağlıklı bir erkek bebek doğurdum doktorunu değiştir
Elwing6 gamze2208 vajinal bir cok kisiye bakiliyor arkadaslar doktor riskli gebelik uzmani.oyle risk olsa kadin bakmaz ..