ah_sen_08 canm sen merk etme bende 13 senedir iş hayatındayım son 5 senedir de yönetici olarak çalışıyorum emin ol işleyişi vs senden daha iyi biliyorum çalışan olarak kendi haklarımıda işverenimin haklarınıda. Ben senin bebegini aldırıp aldırmama konusunda elbette karısamam seni bu konuda yargılayamamda nasıl bir hayatın var nelerle mücadele ediyosun bilemem , sadece haftanız daha çok küçük çok erken öğrenmişsiniz o yüzden hamile oldgnuzu saklayabilrdnz die söyledim. Benm kardeşmde 8 haftalık hamile hamile oldgnu bilmeden gitti iş değiştrdi hemde belediyeye girdi tüm evraklarınıda yaptırdı (kpss vs atanma olmadı halk eğitim merkeznde bilgi işlemde) 1 hafta felan sonra işe başladıkdan baygınlık geçirmiş hastaneye götürmüşler orada öğrenmiş şuan hala işine devam ediyor tazminatta ödemedi. O yüzden siz sadece bişeyleri bildgnzi sanıyosunz. 10 gündün onları arastırana kadr o zaman hastaneye gidip baksaydnz yani size kimse burada aldır da demiycek aldırmada sadece aldırmaman konusunda bi takım tavsiyelerde bulunur. Burada bi post da açmışsanz her türlü eleştiriyede açık olmanz gerekirdi.Neyse hayat sizin nasıl yapmak istiyosanz onu yapın. Artık bu konu bana kabak tadı verdi çünki karşımda sadece kendi duymak istedgi şeyi bekleyen birisi var.