Emsalsiz Skar gebelik,bağırsak yapısıklıgi, plesanta yapısıklıgi ile ilgili sorularınız varsa sorabilirsiniz 🙏
mom2_1 Emsalsiz merhaba 6+4 bana daskargebelik dediler pazartesi perinatoloji bakacak ama büyük ihtimalle kürtaj yapacaklar. Çok huzursuzum ve kürtaj istemiyorum ama bu şekilde de sağlıklı değilmiş ne yapacağımı bilmiyorum
Kubra998 Emsalsiz nasıl oluyor biraz anlatir misin benimde plesanta previa ve plesanta akreate vardı şimdi bide öğrendim dikis yeri iyilesmemis ne yapacam bilmiyorum
Pembes5 Emsalsiz Emsalsiz 7+1 skar gebelik diyorlar çok kötü durumdayım bebegimi aldırmak istemiyorum ama çok kötü şeyler hayati risk rahim alınması bahsediyorlar hangi doktora gitsem sonuç aynı sadece bir doktor bekleyelim haftalık bi bakalım dedi napmalıyım 😔
Fatmanurakar Emsalsiz merhaba önceden açmışsınız ama yazmak istedim 4 haftada betam 1220 de alttan ulturasonla kese görüldü ve eski sezeryan yerimin üstünde tutunmuş kese gittim Dr sonlandıralım dedi diğer Dr de daha çok yeni yanlış teşhis olabileceğini söyledi kesenin yukarı çıkma ihtimalının çok yüksek olduğunu söyledi şimdi sizin hikayenizi okudum ve bi umut oldunuz 🥹
Emsalsiz mom2_1 38 haftaya kadar bekledim hic te dedikleri gibu olmadi devlet hastaneleri çok korkutuyor eğer İstanbul’da iseniz ve maddi durumunuz da var ise benim gittiğim doktoru öneririm arayıp konuşun telefonda dahi size anlatıyor rahatlıyor sunuz
Emsalsiz Kubra998 hamılelık biraz ağır geciyor normal hamileliklere göre ameliyatıniz uzun sürüyor normal sezeryana göre ama korkulacak birşey yok çok hareket etmeyeceksiniz günlük hayatınızda çok yurumeyeceksunuz merdiven in cık yapamayacaksinuz ev işi yaparsanuzda dinlenerek yapacaksınız yemek yaparken bile dinleceksiniz yediğinize ictiginuze dikkat edeceksiniz kabızlık yaşamamak için 7. Ayda biraz ağrılarınız oluyor gece uykularıniz dağılıyor ama inanın dogurup bebeğinize kavuşunca herşey geciyor Allah’a şükür biz 29 günlük olduk bile
Emsalsiz Kubra998 evet skar gebelik benim hem plesenta akreate hemde plesenta prevıa vardı üstüne birde bagirsagim yapışık çıktı ama şükür kurtuldum
Emsalsiz Kubra998 2 doğum yaptım ikisinde de bir sorun yoktu bu 3. Doğumum ilk defa böyle bir gebelik duydum bende
Emsalsiz Kubra998 farkı yok aynı şey plesenta prevıa eşin rahim ağzını kapatması plesenta akreate ise çocuk eşinin yani plesentanin rahime mesaneye eski sezeryan yerine çok nadir bağırsağa böbreğe yapışmasi bunların ikisine skar gebelik diyorlar