motheroftwo1202 Kızlar özel hastaneye gittim doktor cinsiyete baktı kız dedi devlet hastanesine gittim bugün oda erkek dedi kime inanacağımı şaşırdım şuan bu durumu yaşayan var mı
threebaby_mom motheroftwo1202 ikisine de aynı hafta damı gittim bide kız derken kesin mi dedi bacak arasını gördümü yoksa sadece tahmin miydi
motheroftwo1202 threebaby_mom yooo yooo videosu bile var aynı hafta gittim bacak arasına baktı net gördüm dedi cinsiyeti ama devletteki de bacak arasından baktı çıkıntı var erkek görünüyor dedi birşey anlamadım ben 🤦🏼♀️
motheroftwo1202 threebaby_mom bu özeldeki hatta ben kaç kere izledim videoyu yok bir çıkıntı flan 12+5 te 1 gün sonra devlete gittim o var dedi ama göremedim göstermiyor ekranı
motheroftwo1202 hemsireblog1 demi inşallah öyledir şaşırdık çünkü sağlıklı olsunda cinsiyet hiç farketmez ama bilelim cinsiyetini ona göre yavaştan alışverişe başlayacaz 🥺
threebaby_mom motheroftwo1202 1 gün arayla olması 😀birgünde pipi çıkmaz heralde 😅😅 bence özeldeki doğrudur genelde cihazlar daha gelişmiş oluyor ama haftasıda küçük hiç belli olmaz 😊 ben 19 haftalık olucam hala tam cinsiyeti bilmiyorum
motheroftwo1202 threebaby_mom ben en iyisi biraz daha bekliyim bu ikinci gebeliğim bir oğlum var ondan da aynı haftada öğrendik aynı doktor net belliydi bu beni biraz yanılttı 😂😂