bir_busra Kızlar merhaba bebeğim 45 günlük iki gündür uykuya direniyor neredeyse hiç uyumuyor diyebilirim çok kısa kısa uyuyor eşimle denemediğimiz şey kalmadı uyuyamadığı içinde huzursuz tabi, başına gelen bize bu geldi diyeniniz varsa çok memnun olurum 😌
kurkmantosuzmadonna bir_busra atak haftalarında oluyor canım ara ara böyle . Bizim de başımıza geldi . Özellikle akşamları uyumamak için direniyor ve yorgunluktan uyuyamadıkça da katıla katıla ağlıyordu. Bir süre sonra geçiyor merak etme. Tabi bir ağrısı vs yoksa
edanur__ bir_busra bazen böyle oluyor benim oğlumda iki buçuk aylık bazen uykudan kafasını kaldıramıyor bazende gözünü kırpmıyor. Duş ve uzun emzirme sonrası uyuyor genelde
Mrvsmt2502 bir_busra 2 aylık kızım var uyumuyor ne gece ne gündüz uykuya geçişi plates topunda sekerek kolay oluyor hem gaz çıkarmasını kolaylaştırıyr ama benimki uykuyu devam ettiremiyor 2 dk ya uya ıyor koyduğum an
Queen3524 bir_busra 4. Aydayız atak haftası dün gece artık delirdik beşik, kucakta pış pış , ana kucağı, bebek arabası, yanına yattım, memede uyutma, ayakta sallama, ılık duş masaj hepsini yaptım sonuç gece 4 te yorgunluktan bayıldı 🥲
bir_busra kurkmantosuzmadonna sanırım atak yani yoksa böyle sorunlarımız yoktu gündüz de uyumuyor bizim bebiş ne kadar sürüyor acaba umarım uzun sürmez
kurkmantosuzmadonna bir_busra bebeğe göre değişiyor bazen 1 hafta bazen 2 hafta . Biz şu an mesela 4. Ay atağındayız yalancı meme reddi, gece uykuya direnme krizi, diş sancıları vs derken bol ağlamalı geçiyor .
kurkmantosuzmadonna bir_busra valla canım biz arabayla dışarı çıkarıyoruz uykuya dalana kadar ya da eşim olmayınca mecbur beşikte sallıyorum 🫠
bir_busra Queen3524 hiçbir şey fayda etmiyor ya bu durumda, atak haftasını doğru hesaplayan bi uygulama var mı canım takip ederim en azından ordan