mm_m954 Cimcime30 orda da var çizgi erken umarım yalancı değil önce hafif çıkıyor kuryunca net gözükür zaten ama yeni test yap canm
mm_m954 Cimcime30 negatif diyemem ama bana hem kaset hemde Erken gebelik testi pembe çizgi çıkarıp negatif kanda
Cimcime30 mm_m954 yarın olmazsam pazar yapacam dımı ben yok dıye çöpe attım kaset test gecıkmede yapılıyor genelde
ppmerlina Cimcime30 gecikmesine gerek yok eğer gebelik kesinse ve geç döllenme değilse adet öncesinde de yüzde 99′a kadar doğru sonuç verir (eğer artimed gibi bozuk değilse)
mm_m954 Cimcime30 benim once silik çıktı erken gebelik testi 1 saat sonra biraz daha net olmuştu ama yalancı pozitif verdi işte umarım senin doğru olur
Cimcime30 ppmerlina yarın degıl de pazar yapım dıyorum suprız olsa keşke ılk kurumamış halınde sılık gormedın mı
Cimcime30 ppmerlina valla bacım ılk gebelıgımde on gün gecmıstı sılık çıkmıştı kaset teste ınsallah olmam da yaaaa
Sosyalbiri Cimcime30 canım çizgileri gördüm ben. Seni umutlandırmak için söylemiyorum ama döngün kısaysa bata 1 gün kala silik çıkar geçince bile silik çıkabilir. En net sonucu kan verir. Geçikince kan ver 🌸
ppmerlina Cimcime30 ben ilk testte hiç çizgi göremiyorum bitanem ama belki bi sürpriz olur dediğin gibi kim bilir
asil15 Cimcime30 simdi gördüm canm benim diğer gebelik de bile gecikmenin 5 gununde silik cikarmisti test ay bende yaptım yok herhalde yine aynı test silik çıkardı