Sarl9697 arkadaşım gidiyordu kliniği olan ve medarla anlaşmalı doktora ismini hatırlamıyorum bir beyefendiydi Haziran için 27 bin TL sezeryan doğum için fiyat vermişti. Ama şans ki kendisi eğitim araştırma hastanesinde doğum yaptı ve gönlünden geçtiği gibi sezeryan oldu normal doğumla sezeryan arada çok fiyat farkı oynamıyor. Ben daha başlarındayım hamileliğimin ama devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum nasipse çünkü doğum yapan arkadaşımın refakatçisiydim ve ebeler hemşireler çok iyiydi. Tek sıkıntı sadece görüşme alanında eşinizle ve yakınlarınızla görüşebiliyor (Sadece gebe olan kişi) ve yanınıza aldığınız refakatçiyi kolay kolay değiştiremiyorsunuz. Hasta ve hasta yakınına Telefon kesinlikle içerde yasak mahremiyetten kaynaklı o biraz sıkıntılıydı dışarıyla iletişim kurulamıyordu. Refakatçiye kesinlikle ihtiyaç haricinde gene mahremiyetten kaynaklı koridorda yürüyüş dolanma yasaktı. Yemek içmek ihtiyacı için oda yakınları kapıdan getirip veriyor öyle alıp oraya geri girmesi çıkmaması isteniyor. O an zaten kimsenin aklı dışarda olmuyor 😅 sağlıkla kucağımıza alalım başka merak ettiğiniz bir şey varsa devlet hastanesinde tecrübeliyim bu konuda sorabilirsiniz.