kaderkeklikk24 Selam anneler :) İstanbul Anadolu bölgesi özel hastaneye gidenler ücretleri ne kadar ve memnunmusunuz yazar mısınız çok kararsızım ilgili bir doktor bulamıyorum belki herkese fikir olur ☺️
Emine32 kaderkeklikk24 Kartal Umut hastanesine gidiyorum zorunlu sezeryan doğum ücreti 30 35 bin(tam hatırlayamıyorum) isteğe bağlı 40 bin demişlerdi Aralıkta doğum yapıcam inşallah umarım artmaz
Yuuki kaderkeklikk24 Sanki ülkeye genel bir zam gelmişcesine felaket artış var yani şahsen benim görüştüklerim öyle oldu gereksiz abartmışlar fiyatları
Maeshatr Bende pendikte ikamet ediyorum ama doğum ücretlerini hiç bilmiyorum. Siz hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
Elaozkan Heryer aşırı zamlanmış malesef birkaç ay önce Kurtköy Lokman hekim 41 di sadece doğum ücreti şimdi 55bin muayene ücretleri vs hariç
kaderkeklikk24 Emine32 inşallah artmaz devlet ilgili değil diye özele gitmek istiyoruz oda ateş pahası karar vermek çok zor
Elaozkan kaderkeklikk24 maddi imkanınız varsa kesinlikle devletle birlikte özelde de muayene olmanızı Tavsiye ederim
Nursahergun İstanbul Bahçelievler deym özel safa hastanesi gttıgım hastane bı ıkı, ay önce 17.25bın tl dı ama duyduğuma göre 30.35bn tl. Doğuma baglı