hep_acemi_anne Kizlar Malatya’da kadın doğum doktoru tavsiye edin lütfen, ilk gebeliğimde özele gittim şimdi devlete gitmek istiyorum kontrollere. Randevu bakıyorum doktorlar hep konaklama tesisi konteyner gibi biyerde gözüküyor , hastanede gözüken doktor çok az
hep_acemi_anne hep_acemi_anne ayrıca Ünver pehlivan çok methedildigi için demin randevu oluşturdum ama googlede bir sürü şikayet gordum pişman oldum🤦
hep_acemi_anne Oylumm33 ben kimseye randevu bulamıyorum y, bikac iyi doktorda şeyde gözüküyor konteyner kadın doğum pol Mabek diye biyerde gözüküyor. Fatih yiğit kadın doğum ek binada gözüküyor orası nerede acaba? Eğitim araştırma Hastanesi’nin yanında falan mı yoksa uzakta mi? Eskiden uzaktaydi kadın doğum ve çocuk bölümü
Oylumm33 hep_acemi_anne ek bina dediği yer kadin ve cocuk hastanesi tarafı 15 gün önceden alıyorum ben hep bu zamana kadar da hep aldım hiç problem yaşamadım Nesibe hanım da var ben gitmedim ama yengem memnun kalmıştı
hep_acemi_anne Oylumm33 ay çok uzattım kusura bakmayın ama kadın çocuk doğum tarafı dediginiz yani malatya eğitim ve araştırma Hastanesi’nin içinde değil aynı binada değil, o bahçede mi yine . Uzaktan gidiyorum hastaneye o yüzden soruyorum ☹️
Oylumm33 hep_acemi_anne yok estağfurullah sorun değil nasıl anlatsam ki bitişik binalar ayrı girişide var ana binadan da geçiş de var kadın ve çocuk acil tarafinda
hep_acemi_anne Oylumm33 heh tamam şimdi anladım, bende sanmıştım ki hastaneden çok uzak biyerde. Önceden çok uzaktı taksiyle gidiyorduk, çok sağolun cevapladiginiz için ♥️