deletedmom43191 panikprenses süt parası bebeğin kimlik bilgileriyle başvurulan bisey dogmayan bebeğe sgk vermez
Accountant panikprenses Kocaeli süt parasına bende başvuru yapacağım da kart olarak mı veriyorlar nakit para olarak mı acaba
NoName_ Papatyael47 belirli yerlerde geçiyor içinde tek seferlik bir miktar para yatıyor gıda ve giyimde geçiyor listesi var nerelerde geçtiğinin
NoName_ Tazeanne0641 şöyle göstereyim ben bezi kullanacağım bebeğimde yumuşak beğendim,göğüs ucu kremi de belki kullanırım,ama şampuan pişik kremi filan ağır kokuyor kullanacağımı düşünmüyorum ıslak mendil ve deterjanı kendimiz için kullanıyorum şuan
myangelson panikprenses farklı birşey olabilir mi sizin aldığınız emzirme ödeneği - süt parası diye geçiyor doğumdan sonra hastane bizzat başvuruyor çünkü
panikprenses myangelson saglik ocagi sut parasi dedi 28.haftadan itibaren aliniyormus kart veriyorlar o sekilde harcama yapiliyor
NoName_ Brna-34 153ü aradım 28.haftamda başvurmak istediğimi söyledim bilgilerimi aldılar 2 hafta içerisinde kendileri getirdi ☺️
NoName_ Papatyael47 kocaelinde her ilçede olması gerekiyor o yüzden vermeli sağlık ocağı size bu belgeyi kart almanız için