samira555 Piraye2612 bence iyi bi doktora görün yarın özeller açıktır araştır başka bi doktor baksın hem yarın betanda yükselir canını sıkma inşallah seninledir bebeğin
Piraye2612 samira555 inşallah mucize olur bişey yanlış olmuştur falan die dua ediyorum. Ptsi kendi doktoruma görüneyim bakalım
Piraye2612 potincekk bugün yeni post açtım yarın gel kürtaj yapalım dedi sağ tüpümün sonunda rahmin girisinde kalmış 5+4müş kese deliricem öyle bi noktadaki
Piraye2612 Mutlu_Bir_Anne3 hem alttan hem üstten baktı bugün kese yerini gördü zaten ilaç ve iğneyide 3 gündür bıraktığım için betada istediği gibi artmamış 4449 iken 5700 falan olmuştu sanırım
Piraye2612 Elsanur malesef bugün keseyi sağ tüp sonu rahmin başında gördü kürtaj yapalım dedi yarın başka bir hastaneye başka bir doktora gidicem
Serifeee32 Piraye2612 benim arkadaşımda böyle oldu kese sonradan göründü tekrar git doktora 1 hafta sonra gitmişti oda o zaman görünmüştü kese
Piraye2612 Serifeee32 malesef bugün gittim diğer yorumda da dediğim gibi çok enteresan bir yerde gördü keseyi yani biraz daha içerde olsa rahimde olacak. Doktora beklesek belki gelişcek gidecek diyecek kadar çaresizim