Elif_su4 Kızlar 35+6 haftalık gebeyim ama doktora göre 36+5 ,artık doğurmak istiyorum, 38 de gelir mi sizce ,erkek bebek ,sandım falan çıkmadı hiç
minimomy_ Elif_su4 ultrasonda 1 hafta ileri ya da geri görünmesi sorun olmuyor siz yine normal hafta olarak hesaplayın
tiramisu10 Elif_su4 ben geçen hafta 36 hafta hamileyken bebeğim 39 hafta ile uyumlu çıktı ama önde gidiyo erken alalım gibi şeyler demedi doktor bir sorun görmedikçe gününü tamamlamayı bekler
3_bebelianne Elif_su4 oğlumunda kafa büyüktü kemik yapısı iriydi🤣erkeklerin genelde o şekilde sorun olmazda normalde zorlar azcık seni
luna27 Elif_su4 Benim bebeğim de önden gidiyordu. 38+3′te vajinal doğum yaptım ama bebek önde gidiyor diye değil. Ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyorlar 🤭
minimomy_ Elif_su4 kız erkek farketmiyor benim kızımda 39+4 de doğdu insan hamileliğinide özlüyor son zamanlarınızın keyfini çıkarmaya odaklanın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
tiramisu10 yasarceyda12 keşke yeseydim diyet yapmama rağmen o şekilde gelişti ama şimdi de gelişimi yavaşladı çünkü diyeti iyice ilerlettim 🥵
Yldz_89 Elif_su4 benim ilk gebeliğimde kızım 9 gün önden gidiyordu kafa yapısı kemik iyiliği vardı ama doktorum alalım demedi 38+5 de. Kızım istediği zamanda geldi. Şimdide 2. Hamileliğim oda kız ve 10 gün ileriden gidiyor 23 haftalık şuan ama 25 haftalık görünüyor şuan için güzel gidiyor bakalım ileride neler olacak 😍
yilma Elif_su4 2 hafta ileri yada gerilik bişey ifade etmez regl tarihiniz ile aynı sayılır 3 ve 4 hafta olursa değişir 42 hafta 40 hafta ve 39 haftada doğum yaptım erkek bebek 4 tane
Kvsr46kvsr Elif_su4 benim üç hafta önde gidiyor, mecburi sezaryen olucam. Bu yüzden çok bekletmeyebilirm 37 yi görelim alırız bebeği dedi. Önceki doğumum sezaryen olduğu için riske atmak istemiyor sanırım. Normalse bekleyebilirler
Nazlii23 Bende de ilk haftalardan onde gidiyor bebegim 2 hafta, simdi 37+5 haftaligiz ama bence gelmeye niyeti yok hala. Beklemedeyim ben de🙄
Ananim Elif_su4 benimde sizin gibi bir hafta ilerde çıktı. Ama doktorlar normal yorumluyorlar bu durumu erken doğuö vs gibi bir yorumu olmadı.
tiramisu10 yasarceyda12 yani abarttım hiçbir şey yemedim proteini filan kestim sadece sebze yedim bu defa da karın çevresi gerilemeye başladı normalde üç hafta ileride giderken bir hafta geriye düştü bu hafta biraz daha normal beslendim protein sebze az karbonhidrat derken gününe yaklaştı sayılır