Busrabzkrt Merhaba hanımlar son eksikleri tamamlıyorum bu seni çıkan katlanır banyo küveti nasıl sice kullanislimi ?? Birde ben çocuk şampuanı yağı olarak ne alabilirim hem kaliteli olsun hem güzel koksun dalinin kokusundan hoşlanmıyorum üni baby nasıl bildiğim o var yada e bebeğin kendi markası varmı ??
Smyye1B Busrabzkrt Katlanır küvet seti kullanışlı ilk bebegimi onunla büyüttüm. Bakım seti olarak ilk çocuğuma hala bebe şampuanı kullanıyorum Hipp marka doğacak olana da onu deneyeceğim . Atopik vs olursa farklı marka olarak mustela veya Bioderma kullanırım.
Bus-ra590 Busrabzkrt valla 1 aylık olduk hep kucağımızda yıkadık beş dk da hemen 🤭 küveti iki kere kullandık sadece
minimomy_ Busrabzkrt katlanır olan çok konforlu yer kaplamıyor şampuan ve yağ olarak mustela ya da ecowell tavsiye ederim
Talentedmom Busrabzkrt ben Ecowell aldım zaten Dalin almayın göz yakıyor içinde kimyasal çok Ecowell,siveno,Incıa alabilirsiniz içerikleri temiz şampuanlar duş aldığınız yer küçük değilse kendinden fileli küvetler var çok hoşuma gidiyor
Meltem2225 Ben ilk bebeğime e bebeğin ürünlerini aldım gayet de memnun kaldım. Çok güzel kokuyorda aşırı bir parfüm kokusu yok tercih edebilirsin canım şampuanı çok iyi. Bebe yağı hala duruyo bizim. 2. Bebeğim içinde e bebek şampuan kullacağım bide eyüp sabri tuncerin var turuncu oda çok güzel 1 tüp bitirdik onu
Smyye1B Busrabzkrt Hiç öyle bir durum yaşamadım zaten kilit mekanizması var ona basmadan ayakları kapanmıyor ☺️ ama su kovasini bir kaç kez salona devirmiştik😅
annesininincitanesi Busrabzkrt Ben de katlanır küvet setinden aldım bebek bakım ürünlerinin tamamını INCIA aldım tamamen doğal olması gerekiyor mustela %93 doğal haberiniz olsun 👍🏻
Melikeakkc Busrabzkrt mustela, ecowell, Babyton, siveno, incia, ıva natura, clinikid, gibi içeriği temiz bi çok şampuan var bütçene göre bak canım. Fiyatlarını tam bilmiyorum
hhaziran Busrabzkrt normal fileli küvet kullanıyorum kızımda, şampuan siveno, nemlendirici mamaaura kullanıyorum. Yağ kullanmıyorum gözenekleri tıkadığı için
ikibebekbiranne_ Busrabzkrt bebek yağı kullanmayın cildi incecik zaten kimyasal dokundurmayın🥹 kantaron yağı ile masaj yapabilirsiniz hiç değilse organik 🥹
NoName_ Busrabzkrt katlanır olanlara güvenmiyorum ama görümcemde vardı eğer hediye gelmeseydi ondan alır kullanırdım yinede o sorun yaşamadığını söylemişti yer kaplamıyor olması iyi,şampuanda uni baby dalin gibi kokuyor,agarta markası çok güzel kokuyor bende mavisi var temiz ve helal ürün,bebek yağı yerine losyon tercih edebilirsniz
ElifBD Busrabzkrt annemler katlanan setlerden hediye aldı. Bende alsam ondan alacaktım yer kaplamaması için ama henüz kullanmaya başlamadım. Şampuan yap pişik kremini de incia marka aldım %100 doğal olduğu için.
busra1708_ Şampuan olarak Siveno markası %100 doğal içerikli ben her şeyini (deterjanı, güneş kremi vs. ) o markadan aldım e bebekte bulabilirsin. Sonrasında Ecowell markası ile ilgili de saçlarını çabuk uzattığı yorumlarını okuyunca dayanamadım bir de onu aldım. Onun da içeriği temizmiş
Katziece Busrabzkrt ben biraz serpildiginde küvetine su doldurup oynatirim diye düsündügüm icin katlanir olanlari tercih etmedim. Güvenemedim. Sampuanda mamaaura tercih ettim. Kokusunu bilmiyorum muhtemelen güzel değildir. Çünkü icerigi tamamen bitkisel, Parfümsüz. Bebek bakim ürünü secerken bence kokusundan ziyade icerigine öncelik verilmeli. Aynı markanin yagini da aldim. Çok gazli olursa masaj yaparken kullanmak için. Yine icerik tamamen bitkisel gönül rahatligiyla kullanılabilir. Nemlendirici olarak bioderma atoderm aldim. Pisik kreminde bepanthol tercih ettim. Bir ürünün icerigi hakkinda detayli bilgi almak isterseniz cosdna diye bir site var. Orada aratabilirsiniz. Ürünlerin tüm icerik listesi ve puanlari oluyor. Ben genelde oradan kontrol edip ona göre aliyorum ürünleri 😊🌸