Firste Kızlarr merhaba 17aylık gebeyim, gögüslerimden zaman zaman su geliyor. Nemlendirince Uyuyunca bile oluyor. Siz de durumlar nasıl. Niye oluyor bilen var mı
papatyakokulugece Firste bende de oluyor sıkıştırma sağım yapma hamileliktn kaynaklı herkeste olmaz ama olanların normal ilkte 32 de gelmişti 28 gibi geldi ikinci cocukta senin baya erken başlamış
bebegimibeklerkenn61 Firste benim 21. Haftadan itibaren geliyor. Doktoruma ve hemşirelere sordum. Normal dediler fakat uyarmayın sıkmayın sıkmak rahmi kasıyor erken doğuma sebep oluyor diyorlar. Doktorum kendiliğinden geliyorsa gelsin ama geldiğinde sıkma sakın dedi. Kolostrom denilen ilk süt aslında. Kötü bir şey değil yani. Herhangi bir sağım falan yapılmaması gerekiyor. İnşallah bolca sütlerimiz olur.
bebeklerim__ Firste ilk gebeligimde gelmemişti hiç. Bunda da cok erken başladı. Uyarma sıkma dokunma dikkatnet dogumuntetiklemisin demişti doktorum
Firste papatyakokulugece Aynen benim baya erken gelmiş size göre. Daha dikkatli olcam inşallah. Teşekkür ederim
Firste bebegimibeklerkenn61 Ay inşallah canım, sağlıkla kucağımıza alırız inşaşlah. İlk gebeliğim olduğu için her şeyde tereddütlü okuyorum korkuyorum.
As38- Benden de geliyor ama 38. Haftada gelmeye başladı normal diyorum ben günü geldi sizin erken gelmiş