kubra_t Esila_m mersindeyiz lakin eğer elinizde varsa ücretini öderiz otobüsle kargoyla alabiliriz. Daha önce bu şekilde yaptık ❤️
Esila_m kubra_t Elimde yok benimle aynı şehirde olsaydınız satan herler vardı ama siz onu özel kadın doğum klinik etrafındaki eczanelerde bulursunuz
kubra_t Esila_m öyle mi 😞😞😞 peki siz alsanız biz ücretini fazlasıyla öderiz size yollasak yardımcı olur musunuz
kubra_t Esila_m siz hangi şehirdesiniz? Veya size uzaksa yardımcı olamayacaksanız bulacağımız yerlerinin eczane adını verseniz
Lovebaby27 kubra_t tek tek şehrimdeki bütün eczaneleri aradım umudumu kaybettgim zaman evet var demişti biri hemen aldım ara devamlı canım bende pazartesi günü vurulucam 🥹
Lovebaby27 kubra_t hangi şehir Gaziantepteyim ben ona göre eczane ismi vericem canım uzak yerlere vermiyorlar gidip alman gerek
kubra_t papatyakokulugece özel hastane zaten eczaneden bulun dedi bizde bulamadık o yüzden buraya yazdım
kubra_t irmern öyle mi hangi şehir çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun telefon numaramı yazsam arar mısınız
Lovebaby27 kubra_t ayy çok sevindim 🥰 hayırlı haber almayı nasip etsin bizlere , ne zaman vurulucaksın canım
Sinif177 kubra_t ovitrelle soğuk zincire dikkat edilmesi gereken bir ilaç. Eczanede bile satılırken yanına buz aküsü koyuyorlar. Bu sıcaklarda kargo isterken bir daha düşünün derim.
Eminebolattt kubra_t nerden buldunuz acaba biz Bursadayız arkadaşım için arıyoruz yardımcı olur musunuz?