Busranur_mnts Dilaraclkalav awoxla takip ettim silik çıktığı gün hem awox hem de prodoctor yaptım ikisi de aynı çıkardı
firdevsbl Ask45 evet normalde ben 28 günde 1 oluyordum 22. günde test yapmıştım çıkmıştı hemde 4 haftalık çıktı 🥲🥹
bilgeebsrn Ben meraklı biriyim o yüzden 10 gün kala başlamıştım. 6. Gün kala negatifti. 5. Gün kala sabah silik çizgiyi görmüştüm. Predoctor testi ile öğrendim. Kan verdim 44 çıkmıştı hcg. Bu erken gebelik testini mutlaka sabah ilk idrarla bakın. En doğru sonucu alırsınız.
Yagamin Ask45 Evet ben 3 haftalıkken öğrendim kuzum predictor ile çift çizgiyi görünce çok heyecanlandım bir test daha aldım o da sanırım avoxtu tam hatırlamıyorum o da çift çizgi verince gidip kan verdim 145 hcg ile öğrendim şu an 13 haftalık gebeyim 🧚🏻♀️🥰
Rmys9691 Ask45 merhaba yaptınız mı erken gebelik testlerini ben en son dün akşam yaptım alıç herhangi bi çizgi göremedim cumartesi regl bekliyorum bakalım
Ask45 Rmys9691 sürekli prodoctor yapıyorum canım sürekli slik cıkıyor bakalım yarın 2 kat artarsa bi değer varsa daha belirgin cıkar cizgi sabah yine yapacağım
yagmurksk Ask45 çıkanları gördüm daha önce 7 gün önce falan, ama o kadar erken öğrenmek çok strese sokuyor insanı değer çok düşük çıkacağı için artıp artmayacağı strese sokuyor. Ne kadar geç o kadar iyi o yüzden
Rmys9691 Ask45 silik derken belirgin bi siliklik mi? Belirginse vardır yaklaştıkça belirginleşir inşallah ben bırakayım yapmayı sürekli yapıyordum bir iki tanesinde gölge gibi çıkmıştı çoğunda çıkmadı varsa da geç döllenme olabilir. Hayırlısı bakalım regli bekliyorum
Ask45 Rmys9691 bildiğin silik cizgi cıkıyor idrarı cektiği gibi aynı markadan 7. Olmuştur yapıyorum şimdi testte yaptıramadım bugün kafayı yicem ya ben eskiden prodoctorda çizgi falan görmezdim hiç gecen ay cıktı hamile oldugumu öğrendim dogru gösterdi yani bu seferkide dogrumu acaba
Rmys9691 Ask45 o zaman yüksek ihtimal gebesin. Benim oğlumda da ilk ay kimyasal olmuştu kimyasal olunca ikinci ay tutuyor genelde. Testte de çıktı hadi bakalım yaa
Cnsyldz Ask45 ben tam 3 haftalıkken erken gebelik testiyle öğrendim reglime 1 hafta vardı, yersiz kanama olunca şüphelendim o sebeple test yaptım bir önceki gebeliğimde düşük yapmıştım bu sefer önlem amaçlı dikkatli davrandım şimdi 29 haftalık hamileyim