oonambirnambir Günaydın kızlar, bugün bebeğimi görmeye gidecem çok merak ediyorum çünkü uzun ve çok acılı süren bir yolculuk yapmiştım, 16+3 haftalık, cinsiyeti doktor söyler mi acaba ben sormadan
Eres26 oonambirnambir 16. Haftamda gittiğimde sekreteri cinsiyeti görürse doktor söyleyecek mi diye bana sormuştu bende evet demiştim Siz öğrenmek istemiyorsanız muayene başlamadan söyleyin görseniz de cinsiyeti söylemeyin diye
teachermomyy23 oonambirnambir bende 10+6 yım bugün görüş günüm çok merak ediyorum inşallah sağlıklı ilerler hepimizin 🌸
oonambirnambir Bebivekedi işte ben sormak istemiyorum doktor da söylemesin istiyorum 😂, detaylı ultrasonda öğrenmek istiyorum
oonambirnambir miracsmom_ ben bu kaç gündür çok heyecanlıydim görmek için sabırsızlanıyorum bir an önce saatim gelsin diyorum 😂♥️,
oonambirnambir yilma aslında biraz geç öğrenmek istiyorum ama ne olduğunu da merak ediyorum, ben sormam doktor kendisi söylerse söylesin 😂
Ruruu oonambirnambir 16+5 ben de sali gunu gorecegim bebisimi insallah, cinsiyeti doktor bir kagida yazacak oyle rica edecegim bakalim 😍
Ruruu oonambirnambir yok o pek benlik degil ya esimle basbasa ogrencez insallah buyuk ihtimalle pasta yaptirip oyle ogreniriz cok heyecanli 😍
GULLMOMMY oonambirnambir bizim dün görüş günümüzde kız olduğunu öğrendim 15 haftalik 100 90 kız dedi çok güzel bir andı oluşuma bay bay yaptı ya nasıl sevindi tatlisim sizinde gösterirse görürsünüz inşallah sağlıkla gelsin