Papatya05_ Kızlar 6+4 haftalığım sabahları yüksek sesle öğürüyorum kusmam nadir oluyor fakat çok öğürüyorum yaşayan var mı
Meleekdincc Papatya05_ ilk gebeliğimde kusma hiç yaşamadım sadece ölürdüm sanki böyle gaz çıkarıyormuş gibi oluyordu Dr ilaç verdi öyle biraz hafifledi
MadameTussauds Papatya05_ Ögürmede master yaptim diyebilirim 14+4 üm hala daha var sadece ögürme de degil kusma bulanti ne ararsan var 5. haftadan beri hemde
Papatya05_ Esrauznn benim ilk gebeliğimde kusma çok fazlaydı resmen 4 aya yakın full kustum öyle böule değil fakat şimdi bu yeni bunda da aynen sanki gaz çıkıyor gibi öğürüyorum ama baya fazla öğürttürüyor
Papatya05_ Meleekdincc ay ben ilk gebeliğimde full kustum bunda da dediğiniz gibi öğürüyorum ve gaz çıkıyor gibi bazen kusturuyor ama genelde öğürme oluyor
Papatya05_ MadameTussauds Allah yardımcımız olsun benim ilk gebeliğim müthiş bi kusma sürekli devamlı 16 ya kadar bianda geçti sonra bunda da sabahları kalkıp öğürme gün içinde biraz öğürme allah yardımcımız olsun
MadameTussauds Papatya05_ Aynen benim ilk gebelikte de böyle siddetli ögürme kusma hersey vardi bu da ilki gibi malesef Allah yardimcimiz olsun en kisa zamanda gecer insallah inan böyle insan yasadigini unutuyor