Deleted33000 T-159 evet evet ondan çıkmak istememiş demekki benim oğlanda doğduğunda ebeler tombiş diye seviyorlardı seninkini görseler yerlerdi heralde bizimki 3 kilo 570 Gr di
T-159 Deleted33000 su sarı renk olan vwrys o geldi ama dolu dolu değil yani ebe sütun iyi dedi ama bebisin şekerine baktılar oda biraz düşük dedi elinde sağ kaşıkla ver dedi bilmiom ne yapsam pek çekemiyor göğüs ucum biraz kalın büyük biri de içeri kaçıyor çok yorgunum yani
Deleted33000 T-159 ben hala sütüm çok olmadığı için memenin kenarından şırınga ile mama veriyorum canım anne olmak kolay değil bebeğin için toplamalisin gücünü bebeğin sarılık olmasın annesi onun sana ihtiyacı var
T-159 Deleted33000 öyle ya kaşıkla verdim biraz memeyi kavrayamiyor yavrum yatım biraz uyudum bakayım uyuyo oda baktı hemşire şekerine iyi dedi uyusun biraz emzircem tekrar Bi yandan kaşıkla felan zor süreç
Deleted33000 T-159 evet çok zor sen enjektör iste hemsireden belki öyle daha kolay olur sana kaşıktan iyidir bence
T-159 Deleted33000 ya enjektör bile dolmaz sütüm le galiba şimdi biraz uyurken emdi çekti ince ince ama sol gogus ucum içeri kaçık onu alamıyor ilk oğlum da da böyle oldiydu zor alismisti inşallah buda alışır
Deleted33000 T-159 süt değil kız mama vermediler mi sütün daha tam yoksa sen iste aman bebek sarılık olmasın bacim
Deleted33000 Damla_g28 bende karnım hala acıyor kız doğumda çok bastılar karnıma bide hamileyken göbeğim çok çatladı o yerler çok acı veriyor korse takiyorum bide sıkılaştırıcı kullanıyorum toparlicam inşallah