deletedmom43191 keyfimin-kahyasi-misin vay be bu havada üşümek 🤣🤣🤣🤣 ay biraz da o serinliği bize gönder
keyfimin-kahyasi-misin deletedmom43191 Kız al yarışı senin olsun dndj Bazen sıcak esiyor bunaltiyir Ama inan yaz gununde bu rüzgarda iyi değil ya Çocuğum hep hasta
deletedmom43191 Niiillloooyaaa valla ben gerek servis olsun gerek ameliyat ekibi olsun gerek doktor olsun hep iyidi
Niiillloooyaaa deletedmom43191 amin Allah razi olsun eee sen iki hastahaneyi de biliyorsan buralardasin demekki nerde oturuyorsun kiz sen
deletedmom43191 Niiillloooyaaa ben tekirdag tarafindayim canim kanuniye burdaki kadın dogum doktoru yonlendirmisti sakurayıysa annemin ameliyat doktoru oraya geçiş yaptı diye geldim
Niiillloooyaaa deletedmom43191 kanuni arastirma hastanesi oldugundan yonlendirmislerdir ben o tarafta trafik kazasi gecirmistim ya kanuni yada cam sakuraya sevk etmemiz lazim uzmanimiz yok demislerdi bana da zaten brda oturuyorum da gerci
deletedmom43191 keyfimin-kahyasi-misin valla bizim burası tehlikede ya 1 aylik su kalmış barajda bas bas bagiriyorlar su harcamayin diye
deletedmom43191 Niiillloooyaaa benim sıkıntım belliydi arastirilacak bisey yoktu ki burdaki doktor orayı önerdi ameliyatı icjn
Niiillloooyaaa deletedmom43191 tamam iste arastirma hastanesi oldugu icin uzmanlar var hep o yuzden aslinda iyi ama hep assalayip azarliyorlar ozellikle kadin dogumdaki asistanlar cok kotuydu valla
deletedmom43191 Niiillloooyaaa bilmem bana bi kotulukleri dokunmadi ameliyat sonrası usudum diye koştura koştura battaniye alıp geldiler sikinti yaşadım diye gecenin bi yarısı doktor yanıma geldi falan kişiden kişiye değişiyor