Sezeryan olacaksanız kesinlikle depend şart ve elbise şeklinde gecelik şart kanama kontrolü vs olduğunda.benim sütüm geldi ancak garanti olsun diye dut kaynatıp götürürdüm kesinlikle. Bebek için kıyafet saymadım ama çok almıştım ben o dönem çok çiş yaptı altını değiştirirken kullandım evet ama bir kez giydi bazılarını severek aldıklarım hemen küçüldü.bez stoklama dediler ısrarla 4numaraya kadar stokladım prima premium çare ve aktif bebek şeklinde iyi ki stoklamışım çok memnunum.yataş juno yatak aldım ancak çökme yaptı asla memnun değilim normal bir reflü yatağı iş görür.kundak konusunda ısrarcı olmamıştım keşke olsaymışım irkilme refleksi yüzünden hep uyanıyor. Biberon kullanmadım ama arada mama desteği yaptım çokçok az şekilde onda da kaşık biberon kullandım bence çok güzel bişey meme reddi asla yapmıyor.emzik avent ve bibs aldım assssla bibs tutmadı yuvarlak kauçuk almıştım. Avent emzik direkt tuttu ancak meme reddi yaptı aralıklı olarak denememe rağmen en son 1.5 ay sonra denedim vazgeçtim artık. Araba maxi cosı leona 2 tercih ettim fena değil ancak Arnavut kaldırımında vs çok titretiyor travel sistem daha ağır arabalar daha az titretir diye düşünüyorum başka sorunuz varsa bebekten fırsat buldukça yazarım cevap gelmezse hemen linçlemeyin