fztanne_ Sat 8 haziran adetim bazen 4-5 gün gecikiyor. 2 gün önce freely erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi bayağı silik çıktı. Freely güvenilşr mi sizce ve gerçekten olabilir mi 🥹
[silindi] fztanne_ freely kaset test ve duratest erken gebelik testi bana yalancı pozitif vermişti. Birde artımed yanılttı. Bu üçünü tekrar asla almam. Maalesef insan umutlanıyor🙄
Yaprakunallar fztanne_ evet aileme bile söylemiştim sonra adet oldum çok ağlamıstım baska testlede yap bence
[silindi] fztanne_ softec erken gebelik, roll marka kaset test ve laboquick kaset test denemiştim o zaman onlar negatifi doğruyu vermişti. Tekrar test yaparsam bunları alacağım 🥹
fztanne_ [silindi] softecle roll ilk kez duydum. Ben de onları deneyeyim. Comfort daily vardı onu da yaptım onda da çookk silik gölge gibi
fztanne_ Yaprakunallar ben de korkuyorum valla söylemeye geçen aylarda artımedin erken gebeliğini kullandım direk çizgi çıktı kan verdim bişey yok. Tam bi hayal kırıklığı
Yaprakunallar fztanne_ evet evet sen bir iki test daha yap sonrası daha kötü çünkü yıkımdı resmen benim için onun için güvenmiyorum testlere 8 gün kala adetime test yaptım bebetime marka silik çizgi var pembe yinede güvenmiyorum baska test alıcam bugün 🤣
Busranur_mnts Yaprakunallar canım bana awox geçen ay böyle çıkardı ertesi gün direk negatif çıkmıştı regl oldum ama çizgi belirmeye de başlayabilir belli olmaz takip et sen inşallah vardır
Yaprakunallar Busranur_mnts bakalım ne olacak canım buraya yazarım negatife alıştık artık megatiftir kesin