xkyerva Ntugba ben devlet hastanesine gidiyodum burdaki doktoru seviyoduk ama son kontrolde değiştirmeye karar verdim reyapamı gitsem bende burda doktor bulmakta zor
Ntugba xkyerva memnun degilmisin ordaki doktorundan valla ayşe hocaya gidiyorum çokta memnunum birde akşam mehmet bey oluyo ondan da memnun kaldım
xkyerva Ntugba memnunduk ama en son gittiğimizde çok tersti hiç ilgilenmedi gelişimi nasıl diye sordum ben bilmem sağlık ocağında takibini yapan doktora sor diyo idrar tahlili istedi bekle bekle çocuk çişini yapmadı 1 saat oğlumun çişini bekledik yapmadı çocuk çıktık geldik bizde 😅😅 başka doktora gidicem artık
Elif25 Elfbtr 6 şubatta 30+2 günlükken doguö yaptım bende. Rahim ağzı kısalığından dolayı. 1 hafta küvezde kaldı. 5 gün solunum desteği gördü. 1 haftadırda normal oda da emme refleksi gelişmemiş onun gelişmesi için çabalıyoruz
Ntugba xkyerva anladım canım değiştir ozaman medilife da nihal hanım var oda iyi bir doktor onuda düşünebilirsin . ne demek sağlık ocağı takip etsin valla ben sağlık ocağına aşıdan asiya götürüyorum. rsv aşısı oluyormu