Laloo Kızlar sezaryan doğumdan sonra illa herkeste mi göbek kaliyor genelde sezeryanda göbek kalıyormuş normal doğumda sonradan göbek kalmiyor mu nasıl oluyor biri aydinlatsin lütfen cevrenizde sezaryan olupta göbeği olmayan var mi ?
seyma0661 Laloo 79 ile doğum yaptım 64 kiloyum şuan ve göbeğim var henüz 4 aylığız ayaktayken çok belli olmuyor ama oturunca yada yüz üstü kalkınca daha çok gözüküyor. Ama kuzenim bekar mesela onun da benim kadar göbeği var 😂 biraz daha zaman geçtikten sonra spor yapmaya başlicam bakalm
eceeelmn Laloo iki aylığım 70le doğuma girdim 57-58kiloyum hafif göbek var tabiki ama ilerde gider diye düşünüyorum herkes yeni doğum yapmış gibi asla değilsin diyor aşırı motive oluyorum
Melekyeni Laloo sezeryan doğum yapıp göbeği kalmayan normal doğum yapıp göbeği kalan tanıdığım var sanırım bünye meselesi
Zeynepenfal21 Merhaba bende sezaryen oldum göbeğim kaldı maalesef ama eltimde görümcemde oldular onlarda kalmadı bu kişinin vücuduyla alakalı heralde bekarken 50 kg görmeyen karnı dümdüz ben şuan zayiflasam bile göbeğim kalıyor 😒
Nursemom90 Karın kaslarının gevşemesiyle alakalı. Elastikse kalmaz ama değilse gevşediği için öyle kalır. Riskli bir gebelik yoksa bu yüzden plates öneriyor doktorlar hem hamileyken hem sonrasında
Sumisali_ Laloo alt karın ufak da olsa kalıyor maalesef. Benim ikinci den sonra bi de üst eklendi gitmiyor 😁
Naazli Laloo ilk doğumumda kalmamıştı. 2. Doğumu yapalı 29 gün oluyor ayva göbeği gibi oldu bunda da kalacağını sanmıyorum. Bünyeyle alakalı canım
yilma Laloo 3 normal doğum 1 sezeryan yaptım hiç kalmadı iki doğumda da düzdü karnım 1 hafta sonra kilo alımına bağlı bence bazen çok abartılı kilo alıyorlar gerçekten
Deroli Laloo benim yan komşumun oğlu Ağustosta 2 yaşına gircek. Doğumdan bi kaç ay sonra göbeği dümdüz olmuştu bile. Ben doğum yaptım Ocak ayında. Korkunç durumdayım maalesef 😅