Momdenizzzz Kızlar 35 haftalığız yalancı kasılmalar çok şiddetli ağrı yapıyor karnım kaskatı oluyor ve belime ağrı giriyor sizde de böyle mi gerçek sancı sanıyorum bazen
Cns_yldz13 Momdenizzzz benimde aynı şekilde 35 haftayım yaklaşık 3-5 gündür kasılmalarım kramplarım çok fazla bıçak gibi sancı da giriyor çok zor
Gokcin Momdenizzzz 36+6 yım şuan cnm 35 . Haftasında öyleydim ilk gebeliğim de bu kadar kasılma larım olmamıştı ama bunda feci şekilde halada öyle bi yerde toplanıyor
2cocuk2kopek Momdenizzzz 31+3 üm bende de başladı ilk gebelikte 27.haftamda erken doğum riski geçirdim durdurulmuştu doğum. Şimdi acile gittim fazla sancı çıkmadı kasılmalar sıklaşınca gel dedi sancıda hissetmiyorum ben 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ vaktinde sağlıkla gelsinler
Edamurat58 Busramnida ay evet bende merak ettim o kadar açıklıkla sancıyla kaç gün dolandın sonu nasıl sezeryana döndü doktor kaynaklı mı diye merak ettim yanlış anlasılmasın 🌸 neyse saglık olsunda gözün aydın olsun 🌸🌸 Momdenizzzz
Edamurat58 Momdenizzzz bizde 35 haftalığız uzanınca geçiyo ağrı kasılma ama bebek çok hareketli sizde de öyle mi acaba ya yeri daraldı aslında hareket azalması beklenir diye düşünüyorum ama aşırı hareketli
Momdenizzzz Edamurat58 uzanınca hafifliyor gibi evet hareketli baya bende sizin gibi düşünüyordum ama hareket artıyor sanki
Bsra-0 Momdenizzzz bende 35den gidiyorum ama hiç bi şekilde kasılmam sancım bişeyim yok. Son iki aydır bebekte dönmüş durumda
gunguus 34 haftadayız bir kaç gündür benimde sancılarım ve mide yanmam başladı nefes egzersizleri bana çok iyi geliyor deneyebilirsiniz
Edamurat58 Momdenizzzz bağırsaklarınız ne durumda peki ya benim çok değişik çünkü dogum belirtisi mi acaba diye aklıma gelmiyor degil
Bsra-0 Momdenizzzz bilemedim şansmı 😂doğum sancısına hazırlardım kendimi sizde öyle düşünün sancı geldikçe ❤️
Edamurat58 Momdenizzzz bende öyle ya normal o zaman sanırım bilemedim doguma hazırlık olarak bi bosaltma sisteminin temizlendiğini biliyorum bi korkmadım degil 🙈🫠