iremd-1798 Kızlar kızım 1 yaşına girecek 20 gün kaldı süsleme yapacağım ama nereden alacağımı bilemedim. İnstada falan güvendiğiniz ya da daha önce böyle bir alışveriş yaptığınız sayfa var mı? Nolur destekkkk ☺️☺️🥰
Aselyusra iremd-1798 ben temudan almıştım herşeyi ve kendim süslemiştim evi. Çok güzel olmuştu o devasa balonlar masa süsleri vs hepsi
YavruKurtveAnnesi iremd-1798 insta sayfalarına güvenmedim hiç, 5 yıldır trendyoldan yapıyorum parti alışverişini🌸 nice güzel yaşları olsunn inşallah 🌸
burcuo iremd-1798 Partiden sayfasından alabilirsiniz çok güzel süsler balonlar var. Kendi siteleri var, trendyolda da satış vardı sanırım. Instagram sayfalarına bakarsınız
iremd-1798 Aselyusra temudan arkadaşım da dedi ama 19 gün içerisinde geleceğini sanmıyorum arkadaşımın 1 ay da geldi 🥺
iremd-1798 YavruKurtveAnnesi trendyoldan baktım pek birleştiremedim süsleri gerçi ben daha nasıl bir şey yapsam onu bilmiyorum 🤭 çok teşekkür ederim inşallah ❤️
iremd-1798 burcuo evet oraya baktım tabii ama emin olamadım bir de şikayet varda şikayetlere baktım çok güzel şeyler var aslında ama bilemedim 🥹
iremd-1798 burcuo ürünleri kalitesiz değil dimi ☺️ çok yazan olmuş korktum fotoğraf varsa kurulu atma imkanınız var mı ❤️
burcuo iremd-1798 Hayır tam tersi ben çok memnun kalmıştım. Hatta 1 yaş doğum gününde aldığım balonları 2 yaş doğum gününde de kullandım 😊 foto bulursam atayım size
burcuo iremd-1798 Banner ve balonlar aynı 😊 ben diğer servis için kullandığım malzemeleri de oradan almıştım.
iremd-1798 burcuo ya ne güzel olmuş ellerinize sağlık gayette güzel ürünler yardımınız için teşekkür ederim bende sanırım oradan sipariş vereceğim yarın ☺️
burcuo iremd-1798 Rica ederim, güzel yaşları olsun inşallah 🙏🏻😊 güzel dilekleriniz için de teşekkür ederiz.