EsoMom_ alyass ölçüm yapmadı mı kâğıtta ölçüleri yazıyor ultrason kagıdın arkasında :) Bana 16. Haftadan itibaren kilosunu söylemeye başladılar canım :)
busra1708_ Busrapekdemirr doktor size de önden gittiğini söyledi mi? 29+0 da 1450 gr dı, yaklaşık 2 hafta önden gidiyor dedi sizinki daha da fazlaymış
Busrapekdemirr busra1708_ evet söyledi 31 haftayla uyumlu olduğunu söyledi ama bir sorun olmayacağını belirtti normalmiş yani sadece biraz iri bir bebek
Ssozdmr G-l-y ben 2 hafta gerideydiim 360 da 😬😬 bilmiyorum ki ortalaması nedir ben doktorumunn yalancısıyım😬😬
A-Mutlu annesininincitanesi aynı şekilde 21 haftalık ken detaylı da 330 gram dedi doktorum haftasına göre küçük dedi bide geç döllenme olmuş olabilir dedi. Pazartesi tekrar gidicem bakalım ne kadar almış kızçem
EsoMom_ alyass benimkini ultrason kâğıdının arkasında yazıyor :) Geçen gün gittiğimde tombik olacak belli dedi doktor çok iyi dedi😆😆😆😆
aydilss BusraKader yani bana suyu normal dedi kafası ve gövdesi 2 hafta önden gidiyor boyunu uzatmaya odaklanalım kalsiyum tüket bol bol dedi doğum için daha belli olmaz dedi.. Allah kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah 🤲🌿