Arzu19988 duygufedakarturk neden uzuluyorsunki ilerki haftalarda sende kilo yazmaya baslicaksin simdi susamin var😍zaman o kadar hizli geciyorki
Ssozdmr Ruhumunpenceresi ahhh bende 20deyken 360dı biraz kilo olarak iyi ilerliyoruz 0 ay alma kıyafet dedi doktorum ☺️ ama kesin 25den sonra belli ediyormuş kendisiniiib kilosunun bebişşl
Arzu19988 zehradinler33 kasar yiyemiyorum ya bu aralar cok yedim artik bezdim agzima suremiyorum muzuda burnumu kapatip oyle yiyorum ondanda tiksindim(
Tucci zehradinler33 Haftaya Çarşamba günü gideceğim bebişimi görmeye 😍 en gittiğimde 1035 gr dı 29.haftadayım şuan 🥰
BusraKader aydilss doğum için bişey söyledi mi peki haftası önden gidiyor diye canim benim bebekte 29+5 di 1.600 çıktı iri bebek dedi az suyu fazla sorun olmaz dedi
aydilss BusraKader yani bana suyu normal dedi kafası ve gövdesi 2 hafta önden gidiyor boyunu uzatmaya odaklanalım kalsiyum tüket bol bol dedi doğum için daha belli olmaz dedi.. Allah kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah 🤲🌿
avukatbianne 36 hafta 2900, 48 cm. haftasıyla uyumlu dedi doktor. 32de gittiğimde olması gerekenin çok altındaydı. Demir takviyesi aldım işe yaramış
Sevval_uyar_55 Kızlar ya dün hastaneye gittim ben normalde 30 +5 olmam gerekiyo ama 29+1 dediler 9 gün önce gittiğimde 28 haftalık görünüyodu kilosu haftasıyla uyumlu ama niye böyle çıkıyor acaba
annesininincitanesi zehradinler33 21+0’da detaylıda gördük en son 400 gram normal dediler ama bana çok besleyemiyormuşum gibi geliyor çok kafaya takıyorum sizce de normal mi haftasına göre?
A-Mutlu annesininincitanesi aynı şekilde 21 haftalık ken detaylı da 330 gram dedi doktorum haftasına göre küçük dedi bide geç döllenme olmuş olabilir dedi. Pazartesi tekrar gidicem bakalım ne kadar almış kızçem