liyalisa ___Ebruli___ hastaneye gittiğinizde giriş yapan sekretere Necati hocanın hangi tarihlerde orada olduğunu öğrenin ve sizin için sıkıntı olmazsa normal giriş yaptırıp muayene olun eğer dolu derlersede Necati hocanın odasına gidip giriş için kağıt isteyin weriyorlar zaten o şekil giriş yapın bir kez gidin ne demek istediğimizi anlarsınız
eagaeva liyalisa burdaki arkadaşların yorumlarında Necati ve bilge hocayı önerdiler bilge hanıma gittim gerçekten çok memnun kaldım çok pozitif güler yüzlü bir doktordu umarım böyle devam ederiz
Sevval_66 236123 bi şey sormak istiyorum özel olabilir kusura bakmayın. Sezaryen iziniz nasıl? Arkadaşlarımda gördüğüm incecik ip gibi beyaz sanki lazer ile kesilmiş gibi. Başka bir arkadaşım da izlerinin daha çok olduğunu söylemişti
236123 Sevval_66 fazla belirgin değil ince bir çizgi benimde cilt yapısıyla alakalı galiba üzerinden zman geçtikce toparlanıyor gibi
Zatmy 236123 merhaba hangi doktorda yaptınız ve süreç nasıldı bende orda seseryan olacağım inşallah doktorunuz kimdi odanız vs nasıldı ♥️🙏🏻
236123 Zatmy merhaba Nazan Çelik di doktorum odam tek kişilik banyosu lavabosu içinde çok memnun kaldım
236123 Zatmy merhaba Nazan Çelik di doktorum odam tek kişilik banyosu lavabosu içinde çok memnun kaldım Allah nasip ederse tekrar doğumumu Elazığ’da yapmak istiyorum Nazan hanımda yada Tuğba karabulutta inşallah denk gelirse
poncikveannesii 236123 merhaba ziyaretçi durumu nasıldı eş alınıyormu sezeryan anında amelythane kapısında eşiniz durabiliyor mu ?
Zatmy Bende Tuğba karabuluta gidiyorum şuan da doğumum ekimde canım senin sezeryan mıydı tel kişilik oda ben hozattan geliyorum bi tek eşim var yanımda kalabilecek küçük oğlumda var bide doktorla mu konuşmak gerekiyor tek kişilik oda için acaba 🙏🏻
236123 poncikveannesii ameliyat kapısına kadar izin verilmedi doğum yaptıktan sonra çıkarıldığımda eşim beni bekliyordu odaya beraber getirdiler ben tamamen kendime gelene kadar yanımda kaldı sonrasında gidip geldi ziyarete annem refakatçimdi eşlere izin verilmiyor maalesef ama gidip gelmesinde sıkıntı yoktu o zman
Leyla_m Zynpkrc merhaba elazığ da doğum süreciniz nasıl ilerledi kısa bilgi verir misiniz. Bende Fethi sekin de yapacağım. Yani doğum başlayınca hemen sizi odanıza yatış mı yaptılar. Oda da doğum koltuğunda mı yoksa normal yatakta mı doğum oluyor. Biraz bilgi verir misiniz. Ve ne zaman yapmıştınız doğumunuzu