ppmerlina nisaakb bitanem ben yeşilyurt-karabağlardayım burda bir sıkıntı yoktu ama bizim köy ayrancılara yakın bucaya yakın yüksek ihtimalle orda da elektrik su yoktur. Sen nerdeydin
nisaakb ppmerlina ben Urla Gülbahçedeyim iyte üniversitesine çok yakınız eşim de zeytinler köyünde çalışıyor eşimin iş yerine çok yaklaştı yangın her gün geçtiğimiz yerler yanıyor 😢 ben de çeşmede çalışıyorum normalde izine ayrıldım artık. Çeşmeye iç yoldan gidiyordum yanan yerlerden
ppmerlina nisaakb oy oyyy sen resmen ateşlerin içinden geçmişsin 😩 çeşme otobanını kapatmışlar ayrancılar tarafını sarnıç tarafını hep kapatmışlar
Burnosunn_annesi nisaakb çeşmede ailem yaşıyor sen nerde çalışıyorsun kuzum bir iki ay önce oradaydım bileydim gelip ziyaret ederdim😀
nisaakb ppmerlina elektrik su internet gidiyor sürekli siz de telefonları şarj edin powerbank filan ne varsa. Allah korusun hepimizi 🙏🙏🙏
ppmerlina Dadas Allah cezamızı veriyor ama kötüler yüzünden arada iyiler de kaynıyor işte bu ahir zamanda 😢😭
Burnosunn_annesi ppmerlina Rabbim yardım etsin o hayvanlara🤲🏻 yazık dünyanın tadı tuzu kalmadı kıyamet alametleri sanki🥺
ppmerlina Burnosunn_annesi amin amin canlarım onlara çok üzülüyorum bir hayvansever olarak su içme fotoğraflarını görüyorum içim yanıyor. İtfaiyeciler su veriyor yavrularım dilleri dışarda nefes nefeseler Ki yanan kaçamayan küçük hayvanlar var bi de kaplumbağa gibi…..
nisaakb Burnosunn_annesi ben urladayım geliş gidiş yapıyorum çeşmeye 🥰 normalde nerde yaşıyorsun doğum ne zaman senin de yakındı sanki
Dadas ppmerlina şair demiş ya iyi insanlar o güzel atlara binip gittiler… Devamını demicem korkma 🤭 Artık haberlere bakasım gelmiyor… Duadan başka çaremiz yok bu ahir zaman da 😭
Alya05 ppmerlina ayyy cnm Allah sizleri korusun inşallah Her yaz bunu yaşamak zorundamıyız ya Nekadar kötü bi durum ormanda yaşayan hayvanlar diri diri yanıyor içler acısı 🥺
ppmerlina Alya05 izmirde hiç bu kadar eş zamanlı olmuyordu… sırf çeşmede 25 kilometrelik bir alan yanmıştı en son öğlen… artık hektarla ölçmeyi geçmişler
Burnosunn_annesi ppmerlina Dünya onların hatrına dönüyor sosyal medyam yok İyiki de görmüyorum dayanamam Rabbim yardım etsin bitsin 😓
ppmerlina Dadas insanın pijliği bile kalmadı artık şeytanlaştı 🤣 ona bile kalamıyoruz yani Zaten haberlerde gösterilmiyor ki gösterilen de çok çok az bir kısmı her zamanki gibi
Burnosunn_annesi nisaakb çeşmedeydim evlenince bitlise geldim ailem ordaben gidip geliyorum🥲urlayıfda severim ama sakin bana göre 😊evet canım 38+3 olduk bekliyorum bende
ppmerlina Alya05 öyle kız izmirin bir ucundan bir ucu yanıyor biz geçen hafta pazar günü otobandaydık otobanda bile sağlı sollu yangın vardı sen düşün otobanda mangal yakılmaz sigara içilmez insan yok yani yerleşim yok düşün