Cat98 Midem yanıyor su içince bulantı da yapıyor zorluyorum ama sonra uyuyamıyorum, nasıl çözerim yada içemezsem çocuk için çok mu sıkıntı kendi suyu yetmiyor mu ?
Mucizem_63 Cat98 aynı haftadayz bulantılar devam prilam etki etmedi onzyd diye bir ilaç kullnyrm ancak o fayda ediyor
yenianne77 soguk su icmen lazim ve yudum yudum. 9+1 deyim cok sikinti cektim su yuzunden doktorum bu sekilde icmemi önerdi simdilik iyi gidiyor
Miller Bende 14. Haftadayim bulantılar azalir diyorlardi hala azalmadi su bile içemiyorum bu durumda olanlar var mi ne zaman geciyor
Cat98 Miller bende bu durumdayım geçmedi maalesef hala bazılarında 16. Haftadan sonra geçiyormuş bazılarında hiç geçmeyedebilirmiş Allah yardımcımız olsun…
Zelis_ozdrgn Miller benim 12 de azaldı 15 deyim tamamen bitti denilecek kadar az şuan sadece sabah bulantım var biraz
Mucizem_63 Miller bnde azalacak diye kendimi inandrmaya çalışıyorum kıza benzetmisti 1 ay daha bekle acele etme demişti 😊
Cat98 Miller ay burayı kullanmayı öğrenemedim bu yanıt bildirimi nereye geliyor bulamadım da daha doktora gitmedim şuan 15+1 oldu perşembe günü gidicem inşallah cinsiyeti o zaman görebiliriz 🤭