Minnak41 Kızlarr son adet tarihim 24 aralık 2 gün gecikince beta 40 çıktı kaç haftalıkken ultrason da belli oluyor çok mu düşük betahcg
serenea Minnak41 ben 8 gün geciktiğinde betaya baktırdım 3376 çıktı, hergün iki kat artıyor diye biliyorum bikaç gün içinde tekrar yaptır canım eskiyle karşılaştırırsın bi ☺ 9. Gün gittiğimde ultrasonda gördük, 4+3 deydi o zaman ☺
Zele Minnak41 canim daha cok kucuk. Benim 1338 di gozukmedi. İki gun sonra baktirdim 2 binleri bulmus ama doktor gene gozukmez dedi. Bi kaacgun daha bekle dedi. Yoksa benim gibi gidip isinide bilmeyen bi doktora rastlarsan srtese girersin. Ben gectigimiz cuma gittim. Betaya bakmadan beni direk alttan muayene etti. Burda dedi bebek yook. Suan dedi senin kalbi atan bi bebeginin olmasi lazim dedi. Ertesi gun baska dojtora gittik. Bu degerlere gore gozukmez dedi. Daha cok kucuk bi kacgun sonra gel dedi. Erken gitme bekle biraz
Melegimveben Minnak41 canım benim beta 94 çıktı 2 gün sonra 325 çıktı 1 hafta sonra ultrasonda göründü 4 haftalık hamileyim🤗 son adetim 9aralık 🤗
Mrvcldr Minnak41 geç döllenme olabilir ve o yüzden düşük çkmış olablir bnmkide 4 haftayken 2000 lerdeydi karından ultrason ile görünmedi diğer türlü baktı doktor kese göründü
Minnak41 Evet haklısınız alttan muayene olmak da istemiyorum zaten ben en iyisi bekliyim bi kaç gün sonra beta baktırdıktan sonra ona göre giderim teşekkür ederim 😊😊
vdtvrlk Minnak41 benim adetime 5 gün vardı bthcg baktırdıgımda 96 cıktı adetimi 2 gün gectıgınde betam 1500 u gectı ve kesesi gözüktü