Secii-34 38+4 günlük hamileyim bugün nst de sancılarım çıktı ama normal dediler ve akşam nişanım geldi nişandan kaç gün sonra doğumunuz oldu
mty Secii-34 benim dün nişanım geldi 3 gun önce ebe kontrol ettiğinde acikligim vardı ve bebek bayağı aşağıda demişti. Nst de sancim vardı ama düzensiz dün nişanim geldiğinden beri de karnım taş gibi resmen ama kasilip yumuşamıyor sancı gibi. Hep sert taş gibi ne yapsam bilemiyorum ne zaman başlar acaba
Ozgeggul96 Secii-34 değişiyo olabilir benim 2 gün sancım oldu sonra nişan geldi hastaneye gittim muayene olmadan suyum geldi 3 saat sonra doğurdum
Cerennn123 Elovee benimde bugun gün içinde sarı akıntım geldi ama sancım yok suan ne sman baslar acaba
cicekesin 36+3 te çatı muayenesinden sonra nişanım geldi. 39+5 teyim hala doğuramadım. Nstde sancılarım da çıkıyor ama yeterli düzeyde değil.
emrnrg Benimde iki gündür geliyor nişanım dün gündüz az sancım vardı nstde akşam arttı gibi geldi bana gittim ki hiç sancım çıkmadı 2cm açıklık vardı 38+1 deyim doktor 2 3 güne doğurursun dedi dün ama bakalım şuan sancım da yok