Sementa63 kayrasu Devletin ücretsiz verdiği folik asiti kullanmayın eczaneye gidip iyi marka olan takviye kullanmanızı tavsiye ederim. Ocean multy Folat kullanıyorum ilaç değil takviye
aysekalp kayrasu ilk gebeligimde folidoce kullaniyordum su anda ‘gebyfoll’ kullaniyorum devlet karsilamiuor 500 tl kadardi fiyati
kayrasu Ben zaten ıyı olanı almayı düşünüyorum en pahalısınıda alırım yeterkı ıyı ve bebeğimın gelişimıne destek sağlasın çok tşk ederim hanımlar 🥰🤗
Krixi kayrasu diğerleri fiyat olarak nasıl bilmiyorum ama ben 3 aylık olarak 1100’e aldım. Memnunum, yaklaşık 2 aydır falan kullanıyorum bir problem olmadı.🤭
Gul1402 kayrasu vifolic kullandım bende sanki 2 aylığı 700 lira miydi neydi 14. Haftama kadar kullandim
duyguanneoluyorr kayrasu gebyfull kullanıyorum içeriğinin çok Zengin olduğunu söyledi doktorum özel bir ilaç 500 TL di sanırım
samira555 Merhaba ben dış gebelik ameliyatı geçirdim Ocak ayında o zamandan beri doktorum foliborn önermişti onu kullanıyorum şuan yedi haftalık hamileyim hala foliborn kullanıyorum