Selmagkk Dün yanımda bir kadın vardı iki gündür sancı çekiyormuş bugünde ben hastaneden ayrılırken daha 1 2 cm açıklığı vardı normal isterken korktum sezeryana döndüm ama sezeryan gününü kaçıncı haftalarda veriyor doktorlar kaçıncı hafta alıyor bebeği
Elovee Selmagkk benim 37. Haftada 38de gel alalim dedi akşamına doğum yaptım🤭 doktorum 38de gel demedim mi sana dedi yatagimdan kaldirdin beni dedi şakayla🤭
Aselyusra Selmagkk bunun normal tarihi 38+5 de bebeği almak. Ama 3 aşağı beş yukarı değiştiriyorlar özel bir tarih dalan seçerseniz bir kaç gün oynayabiliyorlar
Selmagkk Aselyusra su gelme durumunda veya ağrıyla gidildiğinde de sezeryana alıyolarmı verdiği tarihten öncesi için
hemsireblog1 Selmagkk suyunuz geldi ama sancı açılma yoksa, bebekte risk yoksa biraz bekliyorlar diye biliyorum. Arkadaşımın bebeği kanalda sıkıştı sadece sancısı geldi suyunu beklemediler bebeğin nabzı düşüyor diye acil sezaryene aldılar
Aselyusra Selmagkk benim verdiği tarihten 1 ay önce sancı ile gittim. E doğum başlamıştı durdurdu bir kaç gün ama çocuk doğacam dşye bastırıyor içerden yapacak bişey yok 5 hafta erken doğdu doktorun da planladığı sezeryan tarihinden 3 hafta erken doğdu yani
2cocuk2kopek Selmagkk 2. Sezaryen aynı doktor 20. Haftamda 38+3 de alırız yine erken doğmaya çalışmazsa dedi 😂 31+4 oldum şuan tarih hala aynı
avucundaopucuk Doğumum olduğu için bu da sezaryen olucak 29 haftalıkken tahmini olarak 39. Haftalıkken 25 ağustosta alırım dedi