elif66hira Kızlar hamile değilim Vajinal enfeksiyon var mantar dedi doktor 1 aydır çok kötü haldeyim. Kaşıntı yanma ne yapacağımı şaşırdık Dayanamıyorum Fitil ve travazol kullanıyorum ama delirmek üzereyim Felaket bir akıntı enfeksiyon olduğu da aşikar Ne önerirsiniz
Ftm2025 elif66hira beyaz kuru dut kaynatıp günde 2 kere 5 gün iç ben hamileyim vajinal enfeksiyonum oluyor ayda bir içiyorum böyle bişeyim kalmıyor doktorumun önerisiydi
Asd92 elif66hira travazol.kremle zalain diye bi krem vardı üst üste kullanmıştım çok.siddetli.mantar enfeksiyonu geçirdiğimde.tuvalette.sirkeli.su kullandım çamaşırları hep utuleyip giydim ve mümkünse hep.hava almalı mantarli bölge kuru da tutmalisin canım çok geçmiş olsun bol.su icmeyide ihmal.etme
burcuo elif66hira Çok geçmiş olsun. Ben aylardır aynı sorunu yaşıyorum ama çare bulamadım. Gebelik öncesi başlamıştı. Tedavisini gördüm, sonucu tam alamadan hamile olduğumu öğrendim. Hamilelikte devam etti. Lohusalıkta kesildi demiştim. Birkaç gündür yine var. Kafayı yiyeceğim. Ne yapsam çare olmuyor.
Bnlady elif66hira benimde fitil ve travazolla gecmisti zor ama bir kac gune geciyor benimki tekrarliyordu doktor dediki dus alirken kopuk bile gitmesin ozel bolgeyi sadece suyla yika yoksa surekli tekrarlar dedi dedigini uyguladigimdan beri hic olmadi Allaha sukur
[silindi] Canım sana ilaç vermedi mi normalde ilaç vermesi gerekiyor ve bolca su içmem lazım Ayrıca vajinal bölgeyi kuru tut temiz tut ve nioli yağı kullan
elif66hira [silindi] candida mantarı dedi doktor. Çok kötü enfeksiyon varmış Hayatımda ilk defa geldi başıma😭
burcuo Asd92 Geçmiş olsun. Zalain ben de kullandım ama etki etmedi. Hatta florayı bozmuş dedi başka doktor. Borifem ve başka fitiller verdiler yine olmadı. Sirkeli su için beyaz sirke mi kullandınız acaba?
lydydbn kefir tüketmenizi öneririm 4-5 ay vajinal enfeksiyonla mücadelemde ilaçlar fayda etmemişti aynı şekilde yine iç çamaşırının pamuklu olması, kantaron yağı sürmekte çok fayda ediyor direkt kaşıntıyı azaltıyor