ebruscan 30. Haftamda su gelişi kaynaklı yatışım yapılmıştı o süreçte rahim ağzı uzunluğumda giderek kısaldı tabii en son 32de bakıldığında 20 mmydi. Benim su gelişi olduğu için haftasını bekleme ihtimalimiz zaten yoktu en iyi ihtimal 34ü görmekti çok şükür o zamana kadar durdu kızım 34te doğum yaptım biraz küvez sürecinden sonra da kavuştuk sağlıkla. Hastanede olmak, erken doğum yapacağını bilmek, diğer odalarda doğum yapanları görünce ben yaptığımda ya bebeğimi yanıma vermezlerse gibi düşünceler cidden çok zordu. 4 haftayı hastanede geçirmiştim psikolojik olarak baya yıpranmıştım. Ama ben ne zaman olumsuz düşünsem umutsuzluğa kapılsam nstde bebeğimin kalp atışları bozuluyordu sancım çıkıyordu doğumun daha erken olma ihtimali artıyordu. Ben iyi oldukça bebeğim de iyi oluyordu. O yüzden siz iyi olmaya bakın olumlu düşünün ki böyle rahim ağzı kısalığıyla yatıp zamanla uzayan zamanında doğum yapan çok var. Zaten ciğer geliştiriciler yapılmıştır ve diğer gerekli tüm tedavilerde yapılıyordur. Siz sakin kalmaya bol bol yatıp dinlenmeye dikkat edin, bebişinize kilo aldıracak şekilde beslenmeye çalışın. İnşallah zamanında gelir sağlıkla kavuşursunuz 🙏