Melkay Yani bilimsel bir açıklaması yok ama tesadüfen saçlı Doğan bebislerin gebeliğin de daha çok mide yanması görülmüş eşimde bebek saclaniyor dediginde ne alaka bebek midemde mi diyorum 😅😅
Ben-Hurem-Sultan Melkay hah demek istediğim bu işte 🤣 bizde biliyoruz bebek midede değil. Ama hep büyüklerimiz der ya saçlanıyor kıllanıyor ondan yanar diye. Birde ilkinde yandı saçlı doğdu bunda yanmadı acabaa mı dedimm. Kız adama illa açiklama yaptırıyolar 🤣
Adaklc6 Bence yok ilk trimester de cok midem yandı sonra geçti 33 +1 deyiz Tertemiz sıkıntısız bugüne kadar geldik 😍😍🥰
Ben-Hurem-Sultan Adaklc6 benimde 5 aylık olana kadar çok fena bulantım vardı. Hala da ara ara yoklar 😂 ama midem de şimdilik bişey yok bakalım inşallah böyle devam eder 😂
burcuo Ben-Hurem-Sultan Asla alakası yok, hiç midem yanmadı oğlum saçlı doğdu 😊 saç direkt mideye temas etmiyor ki bunu kim çıkardı acaba? Bakalım sizin bebito saçlı mı olacak 😊💐
Minikyavrum46 Ben-Hurem-Sultan Benim de hiç yanmadı 32. Haftaya geldiğimizde bir yanma başladı ne yesem ne içsem yanıyor ejderha gibi hissediyorum kendimi
Ben-Hurem-Sultan Ben-Hurem-Sultan Kısslarrr kıslaarrr 🤣 hurafeymişşş bebetom saçlı mı saçlı çıktı 🤣 oğlum bile bu kadar saçlı değildiii 🤣🤣🤣