nidosh Ruruu en kolayı haftayı saydığımız gibi sat gününden ay saymak mesala sat 3 nisan olan bir kişi bugün 3 aylık olmuş olur. Haftayı aya çevirmek zor oluyor çünkü 4 hafta 28 günken bir ay 30 31 gün ve bu fark ilerleyen haftalarda açılıyor.
Zumruduanka160 12 haftalıksa 3 aydır mantıken bir ayda 4 hafta var 😩 Bana saçma gelen hamile kalıyoruz mesela adet gününden hesaplandığı için daha fazla çıkıyor öğrendiğimizde çocuğu 🤯
Ruruu Zumruduanka160 aslinda en dogrusu ultrasonda ne kadarlik cikiyorsa o ama onda da bazen bir iki gun fark olabiliyor
Sesssizliikk4434 Pln34 Pln34 Hayırla kucagınıza alın ınsallah🥰 Doktorunuz tahmını doğum tarihi verdimi acaba ?
Pln34 Sesssizliikk4434 amin inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏sezeryan olacağım için 39. Haftada alırız dedi yani 25 Eylül gibi ama net tarih vermedi henüz, sizin belli mi tarih
Fffyza23 Ben hiç anlamıyorum ben de 20 haftalık sayılırım 1 hafta sonra artık 5 aylığım demeye başlayacağım doğru muyum? 😅
Pembe_bulut Ruruu son adet tarihinizden hesaplayın öyle yapıyorum ben kafam karışmıyor 😅 29+5 haftalığım 7 ayı doldurmama birkaç gün kaldı ☺️
Nrslbkc Ruruu bir ay 30 gün 3-6-9-12 diye hesaplarsanız 120 günlük olduğunda 4 aylık oluyor. 4 e yaklaşıyorsunuz yani