Solmaz-Papatya Kızlar daha önce 20 haftalık bebeğimi düsürdüm şimdide Allah’a şükürler olsun ki hamileyim 19 haftayiz 20 ye giricez bebeğim ters dönmüş beni bu korkutuyor normal mi serklajlıyım 12 haftalıkken atmıştım dikislerimi ama yinede korkuyorum…
mavideniz9696 Solmaz-Papatya bende 23 haftalığım 21 de detaylıda doktor bebek ters duruyor ama daha yeri var döner durur onlar dedi şimdi dönmüş mesela hissediyorum tekmelerini alt karnımda hissetmeye başladım geçen haftalarda ters durduğu için yukarda hissediyordum. Döner tekrar bence hiç canını sıkma
Solmaz-Papatya Guzel_bebem ya öyle mi normal mi peki ben serklajlıyım onun için korkuyorum rahime baskı yapıyor diye bir ağırlık hissediyorum kalkıp yürüyünce zaten full uzanıyorum başka bişey yapmıyorum sadece lavaboya gidince kalkıyorum
Guzel_bebem Solmaz-Papatya benimde erken doğum riskim var her iki türlüsü de aynı daha önce makat gelişti ayaklarıyla vuruyordu şimdi baş aşağı aynı değişen birşey yok canım bende sürekli uzanıyorum lavabo hariç kalkmıyorum hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🩷
Solmaz-Papatya mavideniz9696 hadi inşallah canım ya peki bebek tersken hareketlerini hissediyor muydun ben 18 17 haftalıkken böyle teprenmelerini hissettim göbek tarafı ve alt kısmında ama şimdi sanki hareket etmiyor yada ediyorda ben mi fark etmiyorum
Solmaz-Papatya Guzel_bebem Ayyy inşallah canım benim kazasız belasız bu ayları atlatalım da bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde zamanında kucağımıza alalım🥺🤲
mavideniz9696 Solmaz-Papatya daha az hissediyordum tekmelerini yukarıda hissediyordum yani göğsümün altında. Şimdi tekrar ayakları aşağı dönünce alt karnımda daha çok tekme hissetmeye başladım
dndukaya Guzel_bebem bende simdik detaylı ultrasondan geldim. Bebeğim tersmis bende serklajliyim doktor bişi olmaz her an donebilirde dedi ama eğer doğuma kadar donmesse normal doğum olmaz dedi onun haricinde sık idrara çıkarsın dedi başka kötü bı olasılık söylemedi bı sakınca görmedi şimdilik