inriii 4 senedir evliyim bende. amh değerim 0,33 dü. Önce aşılama denedik özel klinikte ama amh değerim düşük olduğu için devlette direkt tüp bebek tedavisine başlayabildim 3 kere aşılama yaptırmak şartını atlamış oldum. Devlette tüp bebek denedik 1 tane yumurtam toplanabilmişti sadece daha sonra transfer işlemini gerçekleştirdik ama gebelik olmadı maalesef. Transferden sonra 1 kere adet gördüm 2.adetimi görmeden hamile olduğumu öğrendim kendiliğimden. Bunun sebebini de tüp bebek tedavisi sırasında kullandığım ilaçlara yoruyorum açıkçası. Yumurta kalitesini arttırdı, kan sulandırıcılar, progestan iğnesi vs derken vücut hazırladı kendini muhtemelen ve Allahın takdiri vakti oymuş demek ki dedik kendiliğinden oluverdi. O yüzden aynı yollardan geçtiğim için kafana takma diyemicem takmadan duramıyosun ama kendi deneyimimi paylaşmak istedim belki tüp bebek denemek istersiniz ilaçların ciddi avantajı oluyormuş. Bir de ben o ilk adetten sonra 1 ay arı poleni arı sütü karışımı vardı doğal onu tüketimiştim ama 1 ay dediğim gibi ne kadar etkiler bilemem. Rabbim yardımcınız olsun inşallah isteyen herkes için dua ediyorum her gece.