Anneyimmmben 39+6 olduk hala gelmedi. Yarın 40 haftamız doluyor eğer gelmezse suni sancı ile doğacak 😔😔 önereceğiniz yöntemler var mi
Lagertaa Anneyimmmben canım ablam 7/24 hurma yiyip temizlik yapıyordu hurmanın çok etkisi oldu sürekli eğil kalk evde boş durma eminim etkisi olacaktır 42.haftasında doğurmuş oldu ☺️
serap28 Anneyimmmben Bizde bekliyoruz 40+3 olduk ama yok yani 3. Doğumum erken olur dedim ama olmadı iki kızım 41+1 oldu sanırım oğlumda öyle olucak hayırlısıyla gelseydi vücut artık kaldırmıyor
ReyHalVe21 Anneyimmmben 33+4 ten sesleniyorum sezaryen yerime bıçak saplanır gibi oluyor neden oluyor bu erken doğum belirtisi olabilir mi?
Seymasenturk Ben de 39+0ım, duyduklarım aksak gebe yürüyüşü, merdiven inip çıkma, yer silme, secde pozisyonu, çömelme egzersizleri, pilates topunda hareketler, hurma, ananas, ahududu çayı 😬
Anneyimmmben Seymasenturk evi devamlı temizliyorum yürüyüşte yapıyorum geri kalanına fırsatım olmuyor ilk çocuğumla ilgilenmek zorundayım 😄
ikiminnakannesi 39+5 hala gelmedi😄41. Haftaya kadar beklicekmiş doktor gelmezse suni sancı verecekmiş. Pozisyon da baş aşağı artık hayırlısı ile gelsin istiyorum çok ağrılarım var yürüyemiyorum artık😔
Anneyimmmben ikiminnakannesi aynı durumdayız😔😔 ilkini de suni ile dogurdum o çok zordu bunda kendi sancım gelsin istiyorum ama hiç gelecek gibi degil
babyloving Anneyimmmben ben 39+1 sabah suni verilecek biraz korku biraz heyecan var ama daha çok korku 🥹