Fraublt-31111 İkili tarama testim çok şükür temiz çıktı detaylı da temiz çıkıyor mu kimisi diyor ikili yarama testi temiz çıkarsa ve kan sonucu detaylı ta gerek yok bilgilerinize ihtiyacım var kızlar ?
erikarpuz Fraublt-31111 ben ikili tarama testi zamanında detaylı ultrasona girdim ama doktorum 20. haftada bana tekrar girmemi söyledi çünkü organlar büyüyünce sorun varsa daha net görünüyormuş
Emhar Fraublt-31111 yok canım ikili testle ne alakası var benimde ikili tarama testim temiz çıktı ama detaylıda çok farklı sorunlar çıktı kordan damarı eksik çıktı kalbinde parlaklık çıktı detaylıda tüm organlar tek tek bakılıyor
Emhar Fraublt-31111 ve sana detaylı ultrason yaptırmanı önermem en ufak sorunu bile aşırı büyükmüş gibi anlatıyolar hamileliğini berbat geçirme zaten bir sorun varsa maasefki müdahale edemiyorsun anne karnında bana o kadar dediler kalp parlak down vs 2 hafta sonra parlaklık geçti kendi canını sıktıgınla kalıyosun
MinikTospa Fraublt-31111 İkisi farklı şeyler aslında. Detaylıda bebeğin organlarını tek tek inceliyorlar. Sizde bir problem var mı ona bakıyorlar. İkilide ise dowm sendromu yada bu tarz genetik rahatsızlık var mı diye bakıyorlar
Fraublt-31111 erikarpuz Bebeğin ayağına kolunu herşeyine baktı gösterdi bizede o yüzden sordum çünkü daha önce kaybım var
Zeynepneslihan Emhar benim kızım da tek arterdi. İlk duyduğumda çok üzülmüştüm ama bir sıkıntı olmuyor beslenmenize dikkat edin.
erikarpuz Fraublt-31111 aynen benim de daha önce 2 kaybım var dediğiniz gibi 12 haftada her şeyine baktı ama yeterli olmuyor dediğim gibi 20. haftada doktor tekrar detaylı ister yaptırmanızı tavsiye ederim
Emhar Fraublt-31111 daha doğmadı kızım inatçı biraz 40 haftalık oldu kordon damarı eksik diye erken doğum olur dediler gelişme geriliiği olur dediler ama çok şükür 40 a geldik hala doğmuyor 😂
Fraublt-31111 Emhar Haklsınız benim 21. Haftada gebeliğim sonlandı bebeğin sağlık problemleri var ğnşallah bu bu bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım kaç yılın hasreti var tek duam sağlıkla hayırla gelsin
Fraublt-31111 Emhar Oyy maşallah sağlıkla gelir inşallah dua eder misiniz banada benim sağlıkla gelsin kucağıma alacağım günü mutluluktan ağlayacağım gün Rabbim nasip etsin inşallah Sende tek sancıda avazda kurtulursun inşallah canım
Emhar Emhar Fraublt-31111 canımm benim çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim sanada sağlıklı bir şekilde kucagına almayı karnında sağlıklı bir şekilde büyümeyi nasip etsin bol bol dua et ne olursa olsun gerçekten doktorlar bazen üstünden sorumluluk gitsin diyede abartabiliyolar bizzat yaşadım herşeyde vardır bir hayır duam seninle 🤲
Fraublt-31111 Emhar Allah razı olsun canım benim sende bebişini sağlıkla kucağına al sağlıkla şifayla büyüt inşallah Duamlarım hep bebeğimle Rabbim hayırlısıyla bu kutsal yolda kavuşturacak bizi bebeğime çookkk Amiiinnn❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏
Ozuzun BilgemAnne merhaba kaç haftalık oldunuz şimdi benim de 2li temiz çıktı ama daha sonra muayenede beyninde kist çıktı daha detaylıya girmedim çok endişeliyim. Sizin son durumunuz nedir? Fetal dna yaptırdınız mı kistler silindi mi?
adatuna Fraublt-31111 ikisi farklı şeyler İkili tarama testinde down sendromu gibi kromozomsol hastalıklara bakılıyor Detaylı ultrason bambaşka organlara yani yapısal olarak kontrol oluyor her ikisi de yapılmalı
anneoluyorumm13 Fraublt-31111 ikisi farklı şeyler ikili test bir tarama testi belli parametrelere göre ihtimallerden bahsediliyor detaylı da bebeğin parmak sayısından iç organlarına herşeyine tek tek bakılıyor
Emhar Zeynepneslihan doğum yaptınız mı bir sorun var mıydı hani tek sorun gelişim geriliği erken doğum dediker ama çok şükür olmadı 40 haftalıgım hala doğmasını bekliyorum doğduktan sonra zaten kordon kesilecegi için hiçbir sorun olmaz demişti doktor
Zeynepneslihan Emhar altı yaşında şimdi. İki tane doktora gidiyordum doğumdan bir gün önce biri iki gün önce diğeri 2750 gr dediler. Bi doğdu 3300 gram. Ben çok kaşar yumurta yemiştim. Ve bi meyve vardı şimdi yazmadım insanın bir yılda yediğini ben bir günde yemiştim şimdi çok pahalı yazmayım. Benim doğum sezaryen olduğu için 39 haftalık aldılar.
Nartanemmm Fraublt-31111 ikisi farklı yaptırmanızı tavsiye ederim, benim de ikili temiz çıkmıştı, detaylı da ise ense kalınlığı, kalp parlaklığı, kalpte ufak delik falan dedi
Emhar Zeynepneslihan evet kilosu benimkinin de biraz düşük şuan 2850 gram dediler ama inanın kordon damarı eksik olmayan çoğu insan bile bu kiloda çoçuk doğuruyor şükür sınırda bir kilo değil sağlıklı olsunlar kilo her şekilde alınır