Kızlar sonunda ben de doğurdum 23 haziranda çok şükür fakat o kadar zor bir süreçtiki öğlen 14 saatlerinde sancılarım başladı önce hafifti ve 10 dk da bir geliyordu sonra duş aldım takip edip hareket etmeye çalıştım sonra artmaya başladı sonra biz tam dışarı çıkacaktık ve nişanım geldi ve saat 20.00 gibi hastaneye gittik açılmam 3 cm di doğumhaneye alabiliriz dediler bucada devlet hastanesinde yaptım doğumumu bir kişi yanımda aldılar tek kişilik odaydı ama diğer odalardan bağırma sesleri duyuluyordu tabi benim korkumu tetikledi bu sonra aradan bir buçuk saat felan geçince açılmam 4 e çıkmıştı direk suni sancı taktılar sonrası benim için çok zordu 7 saat sürdü ve 8 cm den sonra kesi attılar asla istemediğim şeylerdi suni sancı ve kesi ama doğurdum çok zor bir şeymiş bunu anladım anaların hakkı ödenmezmiş evet ama denilen doğru doğduğuanda o sancı direk kesiliyor çok şükür atlattım darısı başınıza moral bozmak istemem her doğum özeldir herkesin acı eşiği farklıdır tabiki ben doktor ve ebelerin davranışlarından direk suni verilmesinden kesi atılmasından memnun kalmadım