Birkedibirbebek Neye bakılıyor ne kadar sürüyor ve fiyatlar nedir kızlar yaptıranlar bilgi verebilir mii? Ve çerkezköyde olan yaptıran var mı
denizannee Birkedibirbebek ikili tarama testi kuzum önce ultrasonda nazal kemik ölçümü (burun), ense ölçümü ve diğer tüm uzuvlara bakılıyor, sonra da kan alıyorlar. Yapılma sebebi bebeginde allah korusun down sendromu varmı diye bakmak.
AzraCaglar Birkedibirbebek ben sgklı olduğum için sadece 26 tl ödedim özel bi hastanede ikili test için
Aysedgrlikrkmz Birkedibirbebek ya ben izmirdeyim gittiğim hastanede muayene ücreti dışında 60 tl denildi
Birkedibirbebek denizannee kafam allak bullak olduu fiyat farkları neden acaba ekstra birşeyden mi ki🤷🏻♀️ Biri 500₺ diyor biri 260₺ Biri 35₺ 😂
Birkedibirbebek AzraCaglar 26 nereeee 500 nere allahım allak bullak oldu kafamm😂😂🙈 süper yaptırmışsınızz
Symgmnr Ben ense kalınlığına ve burnuna baktırdım kan falan vermedim. Testi yaptırma gereği duymadım yani. Ekstra ücret ödemedim muayene gittiğimde doktoruma dedim test yaptırmayacağım ama ense kalınlığına falan bakalım diye 😊
Symgmnr Birkedibirbebek risk grubu olanlarınkini kan sonucuyla beraber daha iyi yorumlanabiliyor diye duydum ama çok da bilgim yok açıkcası 😊