Asteriaa forumgurmesi ne eklenebilir mesela sarmayla çok birşey yakışmıyor açıkçası ondan ilk gün biraz hafif tuttum aslında otobüsle gelecek ağrıdan yoldan gelince çok ağır yemek yiyemeyebilir diye düşündüm aslında
forumgurmesi Asteriaa Tarhana basit oldu gibi geldi bana, onun yerine Çeşminigar çorbası olabilir. Sarma ortaya güzel olur ama ana yemek mantı sonraki günlerde olsun ilk güne karnıyarık,islim kebabı vs olabilir.:)
Asteriaa ppmerlina uzun yoldan gelecek ya otobüsle gelcek uçağa tek başına binemiyor 20 saat otobüs sürüyor nerdeyse ondan cok agirr menuyle karsilamak istemedim
Asteriaa forumgurmesi tarhana yapma nedenim su aslında basit yapımı evet ama biz tarhanayi hazır almiyoruz kendimiz yapiyoruz terasimiz var dışarda satilandan farklı oluyor kayınvalidem de nasıl yapılıyor bilmiyor yani bizim yoreninkini ondan dolayı aslında yapacağım 😊 cesminigar çorbasıni ikinci güne yapabilirim fikir için teşekkür ederim 😍
firdevsbl Asteriaa 2. gün menüdeki makarnayı bence kaldır ne olur ne olmaz şimdi laf olmasın 🥲 tavuk sotenin yanına pilav güzel olur 3. gün bulgur pilavı yaparsin
Selim_Alparslan firdevsbl patates püresi var ama daha pilav olmaz bence . Hem püre daha güzel yumuşak yapılırsa pamuk gibi bence pilavdan daha güzel gidiyor tavukla geçen yemiştim 🙃🥰