Cantanem44 Bahcedomatesi inşallah öyledir canım hep 1 hafta önden gitti ama taktılar şekere şekerin mi var deyip duruyorlar🙄
Mucizemm10 Cantanem44 canım benim de aynı kilo 2 hafta önden sizinki daha fazla benim şekerim var diyet yapıyorum yükleme yaptıysanız iyi olur
Mucizemm10 Cantanem44 az da çıkmış ama 30 haftadan sonra şeker daha da artıyormuş yinede yaptırın yükleme içiniz rahat olur gelişimi iyi dersiniz o zaman
Busradrkc Cantanem44 bız de 32 haftalığız gecen gün gıttık dr a 2085 gr maşallah ♥️ Hıc yuzunu göremedık sureklı sırtı dönük 🤦🏻♀️ Mıde yanması ve bır kaç gundur baş dönmem var 🤦🏻♀️
Cantanem44 Busradrkc maşallah canım🙏🏼Benim de mide yanmam sık tuvalete çıkmam10dk!bir) başladı gece uyku yok ve ilk defa bugün Doğum korkusu sardı ilk Gebeliğim değil ama nedense korkularım var yapamayacağım gibi 😭 ilk kızım normal oldu bu bebeğime cesaretim Yok aradan 8 yıl geçmiş😔
Busradrkc Cantanem44 rahat olursan her sey rahat gıder benım ılk gebelığım normal dusunuyorum hıc korkmuyorum eger o kadar kötu olsaydı eskıler 10 tane dıgurmazdı 💁🏻☺️
ElfmRyhn Cantanem44 coraspin kullanıyosan bende kullanıyodum bu haftaya yakın benim doktorumda bıraktırdı
Burcudgn Benim 33+2 oldu ama gelişim olarak 36 haftalıkmış.2500 gr.üzülsem mi sevinsem mi bilemedim☹️🙄
Cantanem44 Burcudgn ileriyi çok sıkıntı etmiyorlarsa 2 hafta ve öncesi geriliği sanırım sorun ediyor doktorlar🙄
Mrvnr Kızlar ben neredeyse hiç vitamin kullanmadım sadece bir ay kullandıö. Sizce bir zararı olur mu. Özele gittim doktorum yazmadı yazmadı yarın devlete gidicem. 31 haftada gittiğimde kilosu 1650 gr dı bebeğim.
Cantanem44 Mrvnr Decavit kullandım 12.haftadan beri 31+5 te gittiğimde sağlık ocağındaki doktor gerek Yok artık kullanma dedi dün kadın Doğum doktorum da kullanma dedi 🙄ama senin durumu bilemedim
eoa Cantanem44 27 haftaligim bende 1 haftadır hissetmiorum sadece gece 3 gibi pit etti normalde hareketliydi 1 haftadir yatamiorum stresten zaten uyku yok
Cantanem44 eoa bende o haftalarda düzenli hissedemiyordum aynı binada arkadasım vardı 1 hafta vardı aramızda ikimizinde erkekti onun çok hareketliydi benim de tam tersi keyfi isterse tekme atıyordu çok kafaya takıyırdum boşa takmışım düşünüyorum da🤪