Ahsenmira Birbebisannesi net 19-20. Haftamda öğrendim önemli olan doğru olması bence acele etme canım
nilayaaz Birbebisannesi Hemen ögrenme acele etme bence 15 hafta daha erken cinsiyet tam net belli olmaz bazen 20 haftaya kadar bekleyenler oluyor sabır en güzeli bi de bu süreci tadını çıkar o heyecanı yaşa sonra çok hızlı geçiyo herşey bebeğin saglıkli olsun yeter en önemlisi ona odaklan sakin kal rahatla
Burcumsuu Birbebisannesi 19 haftalık oluyoruz tahmın söyledi iki defa kız dedi erkek dedi kordon dedi detaylıyı bekliyorum nasipse
threebaby_mom Birbebisannesi 13 de gittim kız gibi hissettim dedi doktor ama göremedi 18 de gittim kapatmış bacakları göstermedi yapı olarak kız gibi ama kesin emin olamadım dedi 🥹 bende çok heyecanlıym Salı tekrar randevum var bir umut yoksa detaylıya kaldı . Sana hiç tahmin yapmadı mı doktor
Sydnr58 13 ve 15 te kız dediler 20. Haftayı bekliyorum detaylı ultrason için. Cinsiyet tabiki önemli değil ama tam tersini hissediyorum bakalım ne olucak
ValideSultan Birbebisannesi detaylı 11-12 ve 22. Haftalarda yapılıyor 12 haftada bebeğin tüm organlarının oluşmuş olması gerekiyor ve plesentanın durumu kanlanması erken doğum riski var mı açısından önemli bir hafta. Bu sebeple yaptırdım
ikinci-bahar25 Birbebisannesi bende öğrenemedim 15 olmak üzereyiz devlet hastanesi erken diyor özelde de göstermedi çok merak ediyorum 😀
Ehjfjsjs Birbebisannesi 12-15 de aslında görmedik canım kemik yapısını benzetti ondan artık kıza alistirdim kendimi pazartesi detaylida umarım erkeğe dönmez geri 😆