keyfimin-kahyasi-misin Ssozdmr port bebe çok kulanissiz bişey ama ana kucağı değil sanırım senin dediğin kanguru O vars aisin görülür
Ssozdmr keyfimin-kahyasi-misin cybex bakıyorum bebek arabası kadar port bebe fiyatı verdiler ilk aylarda portbebe mi kullanmak gerekiyor ? Yoksa zaten araba için anakucağı filan alacağız extra portbebe almama gerek varmı onu çözemedim
Ssozdmr keyfimin-kahyasi-misin yani  bu ikili var ise extra portbebe almaya gerek var mı
erikarpuz Ssozdmr bence gerek yok ya ben de bu ikisini aldım yeterli diye düşünüyorum zaten puseti 7-8 aya kadar kullanırım oturmaya başlayınca da bebek arabasına oturur diye düşündüm ama tecrübelileri dinleyin ben sadece fikrimi söylemek istedim ❤️
keyfimin-kahyasi-misin Ssozdmr ya Arabamı dediniz ben yanlış anladım 😬😬bence gereği yok Araba gayet güzel benziyor
Tazeanne2016 Benim aldığım markanın port bebe ile birlikteydi seti , biz onu iptal edip fark verip oto koltuğu ile set yaptık , port bebe yurt dışında çok kullanılıyor ama bana kullanışlı gelmedi ve arabada falan katlanmıyor fazla yer kaplıyor